Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.16 Szerda . 13:48

KiberMa - pénzügyi tudatosság - játékosan!

MoneyGo - a pénzügyi tudatosság tanulható, sőt: játékosan tanulható! Online - vagy akár 3D-ben! A KiberMában megnézheted, hogyan! És lesz még Ratchet és Clank: Rift Apart és Magyar Nemzeti Esport Bajnokság! KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20.35! 

A KiberMa mai adásában Szabi kipróbálta az UrbanGO és a Pénziránytű Alapítvány közös interaktív játékát, a MoneyGo szabadtéri, városi kincskereső kalandot, egy lelkes kis csapat közreműködésével.

A Ratchet és Clank  is egy régi igazi klasszikus videojáték sorozat, a legújabb részével a Rift Apart-al pedig alighanem megkaptuk az újgenerációs konzolok eddigi legjobb játékát. Fantasztikus grafika, meglepően jópofa sztori, tökéletes scifi-hangulat, alkotja a programot amelyet Endre tolmácsolásában mutatunk be nektek.

Végül természetesen a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság múlt heti legizgalmasabb jelenetei sem maradhatnak ki. A Bajnokság szervezői az összecsapások mellett egy kerekasztal beszélgetést is tartottak többek között a pandémia hatásáról az iparágban.

KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20.35!