Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.18 Péntek . 10:13

Boldog szívem - Péter Szabó Szilvia új dala Varga Liviusszal és Freddie Shumannal

Péter Szabó Szilvia a járványidőszakban új hobbit talált magának: fest. nem is akárhogy! Az Én Vagyok Itt!-ben ma este megnézheted a képeit, elhozza új klipjét - és Molnár Tibit aka. Trap kapitányt, aka. Freddie Shumann-t. És az is kiderül, hogy jött a képbe Varga Livius! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

Boldog szívem - egy igazán életigenlő dal, nagyon új hangzással és meglepő közreműködésekkel. Ma este 18 órakor premier a Youtube-on, és 21:05-kor tévés premier: az Én Vagyok Itt!-ben!

„Olyan érzésem van ezzel a dallal, mint amikor elugranál egy szakadék széléről és nem tudnád, hogy hova fogsz érkezni” – vallja Szilvi. Hogy pontosan miért, azt ma este elmeséli! Ahogyan azt is, hogy milyen volt együtt dolgozni Molnár Tibivel - akivel egyébként régót barátok - és Varga Liviusszal - akivel most dolgoztak először együtt.

Péter Szabó Szilvia kamaszként, 16 évesen kezdett el énekelni az Equinox zenekarban. Énekelni autodidakta módon tanult. Az országos ismertséget 2001-ben, 19 éves korában a NOX zenekar hozta meg számára, amellyel hamarosan arany- és platinalemezekes eladásokat értek el, és több zenei íjat is elnyertek. 2005-ben a NOX képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Péter Szabó Szilvia karrierjében 2009 szünetet hozott: előbb Ausztráliába, aztán Angliába költözött. 2011-ben kezdett el dolgozni szólólemezén, (Revolution) amely 2013-ban jelent meg. Ekkor költözött haza Magyarországra, és újra koncertezni is kezdett - eleinte klubokban. Első önálló nagykoncertjét 2016 augusztusában tartotta. Közben 2014-ben ment férjhez a Unique-ből ismert Völgyesi Gabi testvéréhez, Völgyesi Györgyhöz, kislányuk, Emma Viktória 2016-ban született.

Az új dalból eddig csak egy teasert lehetett látni:

Nézd meg ma este elsők közt a teljes klipet az Én Vagyok Itt!-ben - és hallgasd meg Szilvit és Tibit a közös munkáról, és  a nyári tervekről!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

További témáink még:

  • Egy hétvége, ami csak a kortárs művészeté – Mától kezdődik a Gallery Weekend Budapest Torzítás nélküli valóság – Ismerjétek meg Chripkó Lili fotóművészt, aki képein keresztül mesél egyéni sorsokról
  • 93 hektárnyi terület kilátóval, halastóval, erdei tanösvénnyel – Irány a Pákozdi Pagony
  • Szeretteink elvesztéséről írt dalt egy soproni trash metál banda – Vendégünk az Innistrad zenekar