Most szól:
Vezeti:
×
2021.06.30 Szerda . 14:52

KiberMa - Blazsán Patrik az Olympic Virtual Series döntőjében!

Az új stúdió tesztje Csitivel, 3 D nyomtatás, MNEB és Blazsán Patrik fantasztikus sikere az Olympic Virtual Series-ben! KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35!

Megújult a KiberMa stúdiója, Endre vendégül látta Csitit, valamint egy izgalmas házi speedrunners versenysorozatra is kihívták a Petőfi TV műsorvezetőit, riportereit, szerkesztőit. Indul a Média E-tabella!


Image by mebner1 from Pixabay

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág a 3D nyomtatás, hiszen a felhasználási területei, idő és pénz csökkentő megoldásai már napjainkban is hihetetlenek. A Grante ZTR látott vendégül minket, ahol a 3D nyomtatás alapjaitól kezdve saját 2 oldalú nyomtatási eljárásaikat is bemutatták.

Az e-sport egyre népszerűbb, így a tehetséges versenyzők felkutatása és a szimulátorsport fejlesztése, valamint a fiatal célközönség megszólítása érdekében kétoldalú együttműködési megállapodást kötött a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség, a HUNESZ.

Magyar e-sportolónak szurkolhattunk az olimpiához közvetlenül kapcsolódó eseményen, az Olympic Virtual Series döntőjében, ugyanis Blazsán Patrik bejutott a világ legjobb pilótáit felvonultató mezőnybe. Az olimpiai finálét 2021. június 23-án rendezték meg.

Valamint az is kiderül, hogy ki ülhetett a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság harmadik szezonjának Rainbow Six: Siege trónjára!

KiberMa, M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:35!