Most szól:
Vezeti:
2021.07.06. Kedd 10:47

Csak Boldog - a Random Trip új klipje, Delov Jávor és Mező Msi az Én Vagyok Itt!-ben

Hihetetlen sztárparádéval készítette el új dalát és klipjét a Random Trip! A nemrég a Talpra magyar-ban debütált dal klipje egy hete hasít a neten! A Csak boldog -ról és a Random Trip terveiről Delov Jávort és Mező Misit kérdezzük - sőt: Misi az új projektjéről, a Mesélőről is mesél - és élőben játszik is! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Hihetetlen sztárparádéval robbantotta be a koncertszezont a Random Trip!

A dalban Bagossy Norbi, Lábas Viki, Mező Misi, Pásztor Anna és Szebényi Dani is énekel! Mára már 186 ezren nézték meg a klipet a Youtube-on - és a szám óráról órára nő!

A Random-család új dala nemrégiben a Petőfi Rádióban, a Talpra magyarban debütált. Delov Jávor, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf meséltek a dalról - és elmondták többek közt, hogy az énekeseken kívül sokat köszönhetnek Szepesi Matyinak is, aki segített végleges formába önteni a dalt.

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben Jávor és Misi a dal fogadtatásáról is mesél, és kiderül, miért és mikor döntöttek úgy, hogy a felállás élőben is fellép majd a Budapest Park színpadán is!

És különleges csemegével is várunk titeket ma este: Mező Misi egy szál gitárral játszik majd az Én Vagyok Itt! stúdójában, hogy bemutassa, miylen a hangulata az új, Mesélő címet viselő szóló koncert-estjeinek. A Mesélőben Misi élet-meséket, saját életének fontos történeteit osztja meg intim hangulatú előadás keretében, egy szál gitárral - a történeteket a hozzájuk tartozó dallal kísérve. És fordulatos, érdekes élete volt - nézd csak!

Így van sok mesélnivaja!  Misit ma este kifaggatjuk a Mesélő születéséről, és arról is, hol láthatjuk legközelebb - akár így szólóban, akár a Magna Cum Laude társaságában!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témáink még:

  • Mi az? Négy emelet magas és közel három tonna! - Az Operaház csillárja! – Három ember két éven keresztül dolgozott rajta, mutatjuk a rekonstrukció utolsó fázisait.
  • Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Prince vagy épp Chester Bennington – Haláluk után is sok pénzt keresnek az elhunyt zenészek és hozzátartozóik
  • Kalandor – lemezbemutató koncertet ad az A38-on  a magyar népzenét surf-rockkal vegyítő Folksteps!
  • By me miracle – Exkluzív halasi csipkével díszített kollekciót készített a Pro Urbe díjas divattervező Hrivnák Tünde