Most szól:
Vezeti:
2021.07.09. Péntek 08:37

Ed Sheeran exkluzív interjú a Petőfi Rádióban és az Én Vagyok Itt!-ben!

Gondoltátok volna, hogy még egy akkora világsztár, mint Ed Sheeran is izgul, hogy jól sikerül-e majd a vírushelyzet utáni újraindulása? Izgul, bizony! Pedig aggodalomra semmi oka, hisz nemrég kijött új, Bad Habits című dala pár hét alatt nagy sikert aratott! Többek között ennek a dalnak a mondanivalójáról beszél Mencseli Dóra Anna, a Petőfi Rádió szerkesztője által készített exkluzív interjúnkban! Az interjút reggel a Talpra Magyarban hallhattátok és megnézhettétek este az Én Vagyok Itt!-ben!

Glam Vamp is the new pretty boy:)

Ed Sheeran új dala és klipje már 50 millió megtekintésfelett jár - tarolt Angliában - és az egész világon!

A klip forgatásáról közzétettek egy werk-videot is a hét elején. Ed Sheeran azt írja róla, hogy a forgatás igazán mulatságos volt, bár kicsot para leugrani egy épület tetejéről...de azért annyira nem;) nézd csak!

Vajon hogyan kezdett új életet a járvány után Ed Sheeran? Mennyire volt nehéz újraindulnia, mit várt az új single megjelenésétől - és mennyire teljesedtek be a várakozásai? Tudtad, hogy életmódváltásba is fogott?

A részletekről Mencseli Dóra Annának, a Petőfi Rádió szerkesztőjének mesél exkluzív interjúnkban - amelyet reggel a Talpra Magyarban lehet először hallani - és este meg is nézhetted az Én Vagyok Itt!-ben!