Most szól:
Vezeti:
2021.07.12. Hétfő 08:01

Első és Utolsó - New Level Empire klippremier!

A Last One - a New Level Empire talán legnagyobb slágere - 10 év után magyarul! Hogy készült az Első és Utolsó - és miért épp most? A stúdióban Krajczár Peti és Takács Dávid! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

A dal, ami 10 éve született - és azóta várják magyar verzióját  rajongók!

A Last One a New Level Empire egyik legsikeresebb száma - már több, mint 1,4 milliószor játszották le a Youtube-on. És ma útjára indul a magyar verzió is! Az Első és Utolsó-t  Shane 54  azaz Császár Előd animálta és rendezte, és szerepet kap benne Curtis is. A klip 18 órakor debütál a Youtube-on - és este már az Én Vagyok Itt!-ben mesél a születéséről Krajczár Peti és Takács Dávid! És persze azt is elárulják, mire számíthat tőlük a közönség az augusztus 5-ei Budapest Park-koncerten!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

További témáink még:

  • Akire 300 millióan kíváncsiak vagyunk! - A portugál Aranylabdás Cristiano Ronaldo lett az első ember, aki átlépte az álomhatárt!
  • Dupla Fruttik Óbudán - 3 nap alatt második koncertjét adja Budapesten a Vad Fruttik Jazztelen, de nem bluestalan! – a modern bluest és klasszikus rockzenét ötvöző zenekar lesz a következő Akusztik fellépője!