Most szól:
Vezeti:
×
2021.07.14 Szerda . 10:11

Olyan egyszerű - a Lázár tesók új klipje

Ma este az Én vagyok Itt!-ben megnézheted a Lázár tesók új klipjét! Az Olyan egyszerű igazi nyári, balatoni klip lett: vitorlázással, gumimatraccal és parti büfé-hangulattal. A stúdióban Domokos és Ágoston a dal után szóban is mesél a lemezről, a klipről, a dalról - és persze a Balatonhoz fűződő viszonyukról! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21.05!

Igazi nyári, vitorlázós, gumimatracos balatoni klipet készítettek a Lázár tesók! És már készülnek az estére, hogy nektek is megmutassák!

A Lázár tesók első lemeze, a Hullámtörés 2020 őszén jelent meg. A dalokat a tavalyi első karantén 3 hónapja alatt írta Ágoston és Domokos. Ez róla az első klip. A testvérpár már régóta lépett fel duóban és folyamatosan gyűltek az Esti Kornél zenei világától különböző, jellegzetesen Lázár-tesós dalok - de úgy látszik, a karantén nyugalma kellett ahhoz, hogy ezek lemezé álljanak össze. A dalokat a Balatonnál írták és ott is vették fel - a gardróbban. Szüleik ugyanis nemrég leköltöztek Fonyódra - és a testvérpár azóta annyi időt tölt itt, amennyit csak tudnak.

A lemezbemutatót eredetileg július elejére tervezték - de végül egy váratlan fordulat miatt elmaradt.

Vajon hol lesznek hallhatóak a Hullámtörés dalai? A zenelejátszókban már sokan hallgatják, és a Youtube-on is nézik őket - még úgy is, hogy sok dalhoz nincs is klip.

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben Ágoston  és Domokos mesél a közös munkáról, a testvéri-, és a munkakapcsolatról. Vajon nehezebb vagy könnyebb együtt dolgozni valakivel, akivel együtt is nőttél fel?

A klipet Bátori Gábor Jimsinco rendezte és fényképezte. Olyan videót akartak készíteni, ami a Balaton-hangulatot vissza tudja adni teljes mértékben. Szerinted sikerült?

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21.05.

További témáink még:

  • Bíborka a nyár kedvence! - idén is megválasztották az Év fagylaltját! Mi is megkóstoljuk a szedres, csokis chilis csodát
  • Rézi, az új kiskedvenc! – Meglátogattuk gyöngyösi állatkert rézusz makákó kölykét, aki imád a lányok hajába csimpaszkodni!
  • Üveghegy – Kőkemény amazonból törékeny kislánnyá változott Solére új klipjében!