Most szól:
Vezeti:
×

Július 15-én reggel a Petőfi Rádió, Talpra magyar c. műsorában debütált az új all-stars dal, aminek a klipjét este az Én Vagyok Itt! nézői is láthatják! Marsalkó Dávid, Járai Márk, Rúzsa Magdi, Fluor Tomi, Lábas Viki, Schoblocher Barbara, Jumo Daddy, Colombo és Madarász Gábor jóvoltából nem kell nélkülözni idén sem a hamisítatlan Sopron-hangulatot - akkor sem, ha a VOLT Fesztivál ugyan elmaradt. Nézd meg az Road Movie- sorozat legújabb darabját és a beszélgetést Lobenwein Norbi producerrel és Jumo Daddy-vel az Én Vagyok Itt!-ben! Én Vagyok Itt! M2 Petőfi Tv, 21.05!

A Road Movie sorozat új darabja igazi sztárparádé!!!

Gyere Sopronba a legnagyobb sztárokkal  a Road Movie sorozat új klipjével - ha már VOLT-Fesztivál nincs idén.  Marsalkó Dávid, Járai Márk, Rúzsa Magdi, Flour Tomi, Lábas Viki, Schoblocher Barbara, Jumo Daddy, Colombo és Madarász Gábor kárpótolnak!

A ROAD MOVIE sorozatban hazai zenekarokkal, előadókkal járjuk körbe Magyarországot. A tizenkettedik ROAD MOVIE dalt és klipet a Leghűségesebb Város, Sopron ihlette.

Ebben az évben Sopron jubilál: 100 éve szavazta úgy az itteniek, hogy Ausztria helyett Magyarországhoz szeretnének tartozni. 1921 december 14-én döntöttek így  Sopron és  a környező nyolc község (Fertőrákos, Ágfalva, Sopronbánfalva, Harka, Balf, Fertőboz, Kópháza és Nagycenk) polgárai - ez volt az egyetlen momentum, amikor a trianoni békeszerződést módosították.  Sopront és környékét az Antant  1922. január 1-jén adta át Magyarországnak. A Nemzetgyűlés a népszavazás emlékét törvénybe iktatta, és Sopronnak a Civitas fidelissima (Leghűségesebb város) címet adományozta. Vajon épp ezért készült el pont idén a 12. Road Movie klip - éppen Sopronról?

A klipet több napon át, több stábbal forgatták. A helyszínek és a civil szereplők pedig különleges módon kerültek a klipbe. Ma este Lobenwein Norbi és Jumo Daddy az Én Vagyok Itt!-ben elmeséli, hogyan - és azt is megtudhatjátok, hogy ki az a 2 szereplő, akik személyesen is kötődnek Sopron városához. És vajon mit lehet kezdeni azzal a ténnyel, hogy már van egy népszerű Sopron-dal - az Emlékszel, Sopronban?

Az Én Vagyok Itt!-ben ma este minden kiderül!

A koránkelők reggel már elcsíphették a dalt a Petőfi Rádióban, hiszen Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás mellett JumoDaddy is a Talpra magyar stúdiójában ült, hogy meséljen a 'Sopron felé' című dalról. Ha lemaradtatok volna a beszélgetésről, akkor itt és most vissza is hallgathatjátok!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

További témáink még:

  • XXL-es energiával robban a színpadra a Brains – Mi is ott leszünk a fergeteges bulin
  • Nem vagyok “igazi” orvos, sem “igazi” zenész. – Társadalmi elvárásoktól szabadul meg táncolva új klipjében Ian O’Sullivan
  • ZeneMánia Tábort rendeznek Tatán - a stúdióban Pap Tibor és Ruska Péter mondja a részleteket!