Most szól:
Vezeti:
×
2021.09.11 Szombat . 09:11

A Hollywood Rose új klipjéről beszél a magyar zenészvilág!

Nagy várakozás előzte meg a Guns ’n Roses tribute zenekarként ismert Hollywood Rose saját, magyar nyelvű dalának és klipjének megjelenését, olyan magyar zenészek kapcsolódtak a videó beharangozásához, mint Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigyből, Kiss Endi a Hooligansből, vagy a teljesen más stílust képviselő Kozmix együttes. Nem véletlenül..

„Régóta készültünk már arra, hogy saját dallal jöjjünk elő, rengeteget dolgoztunk rajta, de megérte” – mondja Zaba, a zenekar dobosa – „A dal arról szól, hogy a karma mindenkit utolér, mindenért meg kell dolgozni, semmit sem kapunk meg ingyen. Viszont miközben dolgozol azon, hogy megkapd, amit szeretnél, arra is figyelned kell, hogy ha valamit rossz úton érsz el, vissza fog ütni.”

Az alapító tagokkal két éve újra összeállt csapat már dolgozik a következő dalokon is, folyamatos a munka a próbateremben.

„Ez a dal kicsit minket is jellemez. Anno együtt alapítottuk a zenekart, aztán elváltak útjaink, de úgy tűnik, még volt dolgunk együtt, hiszen az élet újra összesodort bennünket. Ez a mi karmánk. Sokat kellett fejlődnünk a kihagyott évek során, hogy így tudjunk együtt alkotni.”

Az új klip története szerint a zenekar tagjai egy pókerasztal körül ülnek, ahol Peti, az énekes az osztó, Kanyesz, a csapat gitárosa pedig mindenkitől elnyeri a pénzt. Ám itt még nincs vége a történetnek, ugyanis három részes lesz a sztori:

„Nem volt koncepció abban, hogy ki milyen szerepet kap a videóban. Most úgy tűnik, Kanyeszre mosolygott a szerencse. De ahogy az életben, a pókerasztalnál is érvényes az a szabály, hogy ha valamire felteszel valamit, akkor annak be kell ütnie, és ez lehet jó is és rossz is. Bár Kanyó nyert a végén, nem biztos, hogy a karmája ezt jó szemmel nézi. De hogy miért mondom ezt, az majd a következő részből kiderül..”