Most szól:
Vezeti:
×
2021.09.13 Hétfő . 07:00

Follow the Flow - új lemez, klip és nagykoncert!

Holnap jelenik meg az új Follow the Flow lemez - és itt az új klip, a Velem van a baj! Sőt: pénteken a Budapest Parkban ad koncertet a zenekar! Lesz miről beszélgetni Szakács Gerivel! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

A Budapest Parkban - legutóbbi teltházas koncertjük előtt és alatt forgott a Follow the Flow legújabb klipje - amelyet már több, mint 360 ezerszer néztek meg a rajongóka  Youtube-on két hét alatt!

A klip akár előzetesnek is tekinthető a hétvégére: pénteken lesz ugyanis a következő Follow the Flow nagykoncert a Parkban - és ezen már az új lemez ú dalait is hallhatod! Az új LP, az Ég és Föld holnap (szeptember 14-én, kedden) jelenik meg.

A zenekar egy igazán sűrű nyáron van túl, játszottak a nagy fesztiválokon és a kisebb színpadokon is - és nemrég mondtak köszönetet rajongóiknak azért, hogy már 45 millió lejátszáson is túl vannak dalaik a Spotifyon.

De más felületeken is pörgetik a dalokat a hallgatók és nézők: 4 millió felett jár már a március végén bemutatott Régi mese megtekintésszáma is - ennek alkalmából megosztottak egy werkvideot.

Vajon milyen új dalok szerepelnek majd az új albumon? Amit tudni lehet, hogy rajta lesz öt, már korábban nyilvánosságra hozott dal is, a Régi mese mellett a Tavasz,  a Kivetett,  a Világom  és a Matek - amelyről annak idején az Én Vagyok Itt!-ben igy mesélt BLR:

A koncertre a Follow the Flow előzenekarként a The Anahit - ot, special guestként pedig a Cloud 9+-t hívta - úgyhogy fergeteges bulira lehet majd számítani!

A részleteket Szakács Gergő mondja el ma este az Én Vagyok Itt!-ben!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

További témáink még:

  • Félig ébren - Bemutatjuk Puskás-Dallos Bogi új klipjét!
  • Karrierváltó! - Ismerjétek meg Tabajdi Ritát, aki a reklámszakmát egy különleges csokimanufaktúrára cserélte!
  • Sportra hangolva! - 2 év kényszerszünet után ismét megrendezték a Budapesti Nagy Sportágválasztót és Nagy Hangszerválasztót