Most szól:
Vezeti:
×
2021.09.14 Kedd . 08:20

Nem sírok többé - Opitz Barbi arról, ha dobnak!

Láttad már Opitz Barbit a védjegyévé vált szőke, göndör fürtjei nélkül? Új klipjében barna, egyenes parókát húz - és szinte egy másik emberré válik! De a hang és a reaggeton ugyanaz! Opitz Barbi az új klipről, a dalról és arról, mennyire nehéz feldolgozni, ha otthagynak... Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21.05!

 

A mindössze 22 éves Opitz Barbi 2016-ban tűnt fel - és azonnal megnyert egy tévés tehetségkutatót - anélkül, hogy egyszer is párbajoznia kellett volna.

Az akkor 16 éves énekes külseje sokat változott az elmúlt 5 évben - kivéve egy valamit: a szőke, göndör fürtöket. Csak ha jelmezbe bújt, akkor vált meg tőlük - eddig. Új klipjében azonban a szőke göndör helyett barna egyenes hajjal is fel-feltűnik. Vajon miért? És mennyire volt nehéz az új karakterrel azonosulnia?

 

Opitz Barbi 1999-ben született. Szabolcsban, Sonkádon nőtt fel, a család uborkatermesztéssel foglalkozott. Énekelni gyerekként nem tanult - de mindig is szeretett. Visszahúzódó tinilányként érkezett 2016-ban Budapestre a tévés tehetségutató kedvééért - és pár hónap alatt rengeteget változott. A vetélkedő pénzdíjából családja életét akarta megkönnyíteni és Budapestre akart költözni. Mindkettő sikerült. Élete első klipjével nagyot robbantott - a klipet mára már több, mint 31 miliószor játszották le a Youtube-on.

Azóta ismert influenszer, tévéshow-sztár, szólókarrierjét építi,  és énekesként feltűnt már számos ismert mainstream énekes/Dj oldalán. (Burai Krisztián, Kasza Tibi, Herceg, Rico). Százezres és milliós nézettségekkel futnak dalai a Youtube-on.

 

Az Én Vagyok Itt!-ben ma este Opitz Barbi a dalírásról, a klipről, a forgatásról - és persze a dal alapjául szolgáló élményről, a szerelmi csalódásról. Arról, hogy mennyire nehéz feldolgozni, ha dobnak...

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi tv, 21.05!

További témáink még:

  • Kagyló véreshurkával! – Idén is ott voltunk a Food Truck Show-n a Kincsem Parkban!
  • Egy évtizedes barátság megkoronázása! – Közel 30 év után végre közös klipet készített a két jó barát: Roy és Biga!
  • Magdolna Udvar – Budafok új kulturális terében bejártuk a helytörténeti és a GeneratiON kiállítást!