Most szól:
Vezeti:
2021.09.18. Szombat 14:44

A Filmklubban: A kölyök

A 2000 nyarán-őszén bemutatott Kölyök főszereplője, a fiatal Rustyt játszó Spencer Breslin elnyerte a gyerekszínészének járó Young Artist Awardot és Szaturnusz-díjra is jelölték. Partere pedig nem más, mint Bruce Willis! A film után Pató Marci Mogyorósi Rebeka pszichológussal beszélget a gyerekkori traumák feldolgozásának nehézségeiről! Filmklub, M2 Petőfi Tv, vasárnap 21.05!

Bruce Willis az egyik legnépszerűbb színész világszerte - már közel  30 éve.  Utánozhatatlan stílusa, félmosolya és humora szinte minden filmjét sikerre vitte. 2000-ben két premierje is sikert aratott: az egyik volt a Bérgyilkos a szomszédom - a másik pedig A kölyök!

Tartalom: Ha az ember negyvenéves, agglegény, sikeres és elegáns, de naponta legalább négyen nevezik szemét alaknak, elbizonytalanodhat kicsit. Russ Duritz (Bruce Willis), imidzsügyi tanácsadó azonban nem bizonytalanodik el, mindenkiről megvan a véleménye – és mindenkinek el is mondja. Ám negyvenedik születésnapja közeledtével furcsa dolgok történnek vele: beköltözik hozzá egy kisfiú (Spencer Breslin), aki kétballábas, elűzhetetlen, Rustynak hívják, és zavarba ejtően hasonlít nem túl lelkes szállásadójára. Hősünk hamarosan rájön a hasonlatosság okára és arra, hogy mind a ketten nagyon nagy bajban vannak...

A film után Pató Marci beszélget majd Mogyorósi Rebeka pszichológussal arról, hogy milyen hatással vannak gyermekkori élményeink a felnőtt életünkre.

A Filmklubban: A kölyök. M2 Petőfi tv, vasárnap 21:05!