Most szól:
Vezeti:
×
2021.09.18 Szombat . 13:59

Koncertek estéje - Supernem, Vad Fruttik, Keep Floyding

Vad Fruttik, Supernem Keep Floyding - tele a szombat este jobbnál jobb koncertekkel! Nem tudod eldönteni, hova menj? Az Én Vagyok Itt!-tel ott lehetsz - mindenütt! Sőt: az Independent Label Fair -re is elviszünk ma este! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05

Igazi pezsgő szombat este a városban! Ma három igazán izgalmas koncertre is elviszünk az Én Vagyok Itt!-ben!

A Supernem az idei utolsó budapesti buliként harangozta be a ma esti, Vad Fruttikal közös nagykoncerjtét.  Ha nem jutottál ki a Parkba, de kíváncsi vagy, milyen a hangulat, nézd az Én Vagyok Itt!-et! - többször is bekapcsolunk a koncertekbe!

Már-már hagyománnyá válik, hogy a Keep Floyding szeptemberben az A 38-on kezdi meg a zárttéri koncertek sorát. Tavaly is jártak a Hajón ősszel - és az Én Vagyok Itt!-ben is itt voltak! A zenekarnak idén szerencséje volt a szép, hosszú vénasszonyok nyarával: nemrég ugyanis Aqiuncumban tartottak nyárbúcsúztatót - igazán ideális körülmények közt.

Ma este a Keep Floyding koncertjébe is belenézhetsz - és a koncert előtt interjút is ad majd az Én vagyok Itt! -nek GG - azaz Goldschmidt Gábor - és Tóth András. 

És:  Independent Label Fair Budapest - a független kiadók mustrája! Nemrég a Pontoon állóhajón tartottak lemezbörzét -  az érdeklődők limitált, egyedi, a boltokban nem kapható, gyűjtői darabokkal is találkozhatnak. Jelen volt a magyar punk, a dzsessz és a techno a hiphop vagy akár az afrobeat is. Az Én vagyok Itt!-tel ma este te is körülnézhetsz!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05!

További témáink még:

  • 12 Betyár - A magyar Banda lemezbemutatója!
  • Új klip az ABBA-tól - és milyen lesz majd az új lemez, a Voyage - 40 év után?
  • L’Art Fest - a Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány nagyszabású képzőművészeti fesztiválja!