Most szól:
Vezeti:
×
2021.09.20 Hétfő . 12:43

Intim Torna Illegál - búcsúkoncert

Négy album, ötven dal, tizenegy kislemez és tíz videoklip – így lehetne összegezni az Intim Torna Illegál elmúlt 11 évét. A banda idén jelentette be, hogy befejezik a közös munkát, a nyáron búcsúturnéra indultak. Ma este a Kobuci kertben zárul egy korszak az életükben. A helyszínről Csitári Gergő jelentkezik! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

Egy nagyszabású turnéval - és dupla búcsúkoncerttel zárja le 11 éves működését ma este az Intim Torna Illegál. A koncertekre elővételben már minden jegy elkelt!

Az Intim Torna Illegál 2010-es megalakulása óta az egyik kedvenc koncertzenekar. Első slágerük a  Vágjál lyukat a kádba volt.A dalt 9 év alatt már 2 és fél milliószor játszották le a Youtube-on.

A banda eddig legtöbb megtekintést generált dala az Örökké - több, mint 10 milliószor nézték meg a  rajongók csak a Yt-on.

A zenekar 2017-ben magújult, és a Köszönöm szépen EP dalait is beépítve 2018-ban egy egységes albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel.

A BÚÉK című filmben is hallható Minden kedden című dal és az album sikert hozott - aranylemezesek lettek. Együttműköve a rendőrséggel az ITI  számot írt és klipet készített az ittas vezetés ellen. A Feltöltve c. dalban   közreműködik a Készenléti Rendőrség rezesbandája is.

Az ITI májusban jelentette be: abbahagyják.

Igazi koncertzenekarként azonban nagy turnéval búcsúcsúztak a rajongóktól nyáron - amelynek utolsó felovnása lesz a Kobuciban a dupla búcsúkoncert. Ma este Az Én Vagyok Itt!-tel Te is ott lehetsz - és Csiti kifaggatja Dorogi Petit a miértekről - és a hogyan továbbról is!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

További témáink még:

  • Mikor szólítottál meg utoljára egy idegent? Egy pszichológiai kísérlet az alapja Engelmann Péter diplomafilmjének, ami már most számos nemzetközi fesztiválon sikereket ért el.
  • Egy hét alatt 28 filmet vetítenek a Corvin moziban – A Koreai Filmfesztivál programjairól beszélgetünk!
  • God goes insane – új videót készített a közelgő új nagylemezéről az ÉK zenekar.