Most szól:
Vezeti:
2021.10.01. Péntek 12:52

Sugarloaf - 25+1 jubileumi koncert

Tavaly volt 25 éves a Sugarloaf zenekar - de negyedszázados koncertturné helyett karanténnal és otthonmaradással telt 2020... na, de majd most! Október 22-én az Akváriumban lépnek színpadra. Jön a 25+1 jubileumi koncert! Hogy mivel készülnek? Muri Enikő és Tóth Szabi elmeséli az Én Vagyok Itt!-ben! Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

Idén 26 éves a Sugarloaf. És adósak még - nekünk és maguknak is - a negyedszázados jubileumi koncerttel! Legutóbb fél éve jártak az Én Vagyok Itt!-ben , mikor  a Lázadó új klipjét hozták el tévés premierre - és akkor már megszellőztették: 2021 nem múlhat el Sugarloaf jubileumi koncert nélkül!

És most itt a dátum is: október 22!

A Sugarloaf az alakulása óta eltelt 26 év alatt négy aranylemezt, rengeteg szakmai díjat és jelölést mondhat magáénak - és persze slágerlistás dalokat. Az alakulás után 3 évvel klipjeit már több külföldi zenecsatorna is játszotta. A Sugarloaf 2000 márciusában megjelent, Manga című első nagylemezét a cannes-i MIDEM fesztiválon mutatta be nagy sikerrel.
A 2003-as, Nő a baj! című albumuk dalai – Hunny Bunny, Vadvirág, Bárcsak lennék férfi – hónapokig vezették a slágerlistákat.
Budapesti koncertjéhez az angol Placebo őket választotta vendégzenekarának. A 2006-os NEON c. lemezen (slágerek erről: Hajnalig még van idő,  Fogd a két kezem, Szingli lány és  Barbie) már Dér Heni énekelt - és szintén sikert hozott.
2008: első koncert DVD (Stereo). 2011: hatodik stúdióalbum, Instant Karma - és közben a csapat frontembere Muri Enikő lett. 2019-ben jelent meg az eddig a sorban utolsó nagylemez, Sputnik címmel.

Ma este az Én Vagyok Itt!-ben Muri Enikő és Tóth Szabi mindent elmesél a 25+1 koncertről! Megtudhatod, mire számíthatsz a zenekaról október 22-én az Akváriumban!

Én Vagyok Itt!, M2 Petőfi Tv, 21:05.

További témáink még:

  • 25 + 1! Jubileumi koncertjére készül a Sugarloaf zenekar! 
  • Megelevenedik a történelem. Az egész világon ritkaságnak számítanak az 1994-es templomfelújítás alatt felfedezett váci múmiák. Mi is a múlt nyomába eredtünk. 
  • Mudfield a fedélzeten! Az A38 hajón ad koncertet a szeghalmi rockzenekar. A koncertjük előtt beszélgettünk velük! Van, aki kutyát tart szívesen, van, aki macskát, és van, aki… lepkét. Egy szigetszentmiklósi házaspár lepkeházában jártunk.