Most szól:
Vezeti:
2021.10.04. Hétfő 10:02

Dalpremier a Petőfi Rádióban – Rúzsa Magdi új daláról és várandósságáról mesélt

Rúzsa Magdi idén harmadik alkalommal vehette át a Petőfi Zenei Díjat Az év női előadója kategóriában. A Petőfi Rádió hallgatói nagy érdeklődéssel fogadják dalait évről-évre, az énekesnő legújabb lemezének címadó dalát éppen ezért a Petőfi Rádió hullámhosszán hallhatták először a rajongók. A premier kapcsán a Talpra magyar című reggeli műsorban interjút adott a népszerű énekesnő, aki nemcsak a Karma című korongról, hanem várandósságáról is mesélt, és azt is elárulta, mikorra tervezi, hogy visszatér a színpadra.

Még csak néhány napja van szabadságon, de olykor már unatkozik Rúzsa Magdi, akiről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy várandós, ráadásul hármasikreket hord a szíve alatt. Az énekesnő a Petőfi Rádió reggeli műsorában, a Talpra magyarban adott interjút, amelyben új dala, a Karma elsőként mutatkozott be a közönségnek az éteren keresztül.

 

 

„Hiszek a sorsban. Miközben készült az új lemez, felfigyeltem rá, hogy sok dal témájában megjelenik a sorsszerűség, illetve az állandó körforgás szimbóluma. Ez a korong a Karma címet követelte magának. Friss, mai, lendületes lemez született. Bár van egy erős lírai oldalam, mostanában nagyon élvezem, hogy pörgősebb dalokat készítünk a közönségnek” – fogalmazott a Petőfi Rádió dalpremierje kapcsán Rúzsa Magdi, akit Harsányi Levente arról is faggatott, hogyan készül a következő nagy feladatára, az anyaságra.

 

„Leghamarabb jövő nyáron indul újra a koncertezés, most már nem merek színpadra állni. Vannak énekesnők, akik még a várandósságuk hetedik, nyolcadik hónapjában is fellépnek nagy pocakkal, de mivel esetemben hárman vannak, óvatosabbnak kell lennem. Előre készülős típus vagyok. Igyekeztem már megtervezni, hogyan tudom megoldani, hogy lesz segítségem, hiszen jövő nyáron újra elindul a koncertszezon, amiben szeretnék már aktívan részt venni. De nem aggódom, összefogunk, megoldjuk. Csak egészség legyen és minden más megoldható” – válaszolta a Talpra magyarban a Máté Péter-díjas énekesnő, akinek dalait – amíg színpadon újra nem láthatja a közönség – gyakran hallhatják a Petőfi Rádió hallgatói a zenei kínálatban.