Most szól:
Vezeti:
2021.10.04. Hétfő 11:24

Megújul az M2 Petőfi Tv!

Hat és fél év legjavát nézhetitek meg októberben az Én Vagyok Itt! bestof adásaiban - novembertől pedig jönnek az új műsorok! Napi fél óra élő adás után izgalmas, új magazinokkal várunk majd Titeket! Részletek Béli Ádámtól, az M2 Petőfi Tv csatornaigazgatójától!

Októberben a legjobbat hozzuk el Nektek az Én Vagyok Itt! hat és fél évének történetéből! És van miből válogatni: csak az M2 Petőfi Tv Youtube csatornájára több, mint 4700 riportot töltöttünk fel az Én Vagyok Itt! listára! És mi vár Titeket utána? Béli Ádám az M2  Petőfi Tv csatornaigazgatója röviden vázolta a novembertől jelentkező új struktúrát.

Napi fél órás élő zenei, popkult magazinnal várunk majd Titeket - amely tartalmilag erősan kapcsolódni fog a Petőfi Rádió műsorához.

A helyszín ugyanúgy az A 38 lesz - de itt is várható valami egészen új. Pl. a Petőfi Rádió is ide költözik - de ez csak a kezdet! Négy új magazint hoz majd a november - az élő műsor után, fél órában a kultúra több szegmenséből.

Addig pedig fölözd le a legjavát! Októberben az Én Vagyok Itt! legjobb riportjait nézhettek meg a szokott időben, 21:05-től. Az első hét anyagait 2015-16-ból Csiti válogatta össze Nektek. A fenti  beszélgetésből amúgy az is kiderül, számára mi volt a legemlékezetesebb az Én Vagyok Itt! -ben eltöltött hat és fél évből!

Nézd az Én Vagyok Itt! bestof válogatását októberben - és november 3-án pedig érkeznek az új műsorok! Maradj a Petőfi Tv-vel ősszel is!