Most szól:
Vezeti:
×
2021.10.09 Szombat . 08:32

Az Akusztikban: YOULÏ

Horányi Juli dalai egészen új hangzásvilággal! Vendég: Iván Szandra (Ruby Harlem). Az Akusztikban: YOULÏ. M2 Petőfi Tv, hétfő, 22.10!

Horányi Juli dalszerző-énekesnő, látványtervező, 6 éves korában nyert felvételt a Budapesti Énekes Iskolába. Kisebb kitérő után 2009-ben zenei karrier építésébe fogott, így volt aktív tagja és szövegírója, énekesnője a Mius együttesnek.

2014-ben egy televíziós tehetségkutató második helyezettjeként egy ország ismerte meg fantasztikus hangját és kisugárzását. A  showban elért sikerei után művésznevet vett fel és megalapította saját együttesét, a YOULÏ formációt. Az új formációval már számos helyszínen adott koncertet, kiváló session zenészekkel.

Az Akusztik színpadán a 10 éve tartó zenei pályájának, eddigi saját szerzeményein keresztül veszi sorra élete meghatározó pillanatait. Kedvcsinálónak hallgasd meg hogy szól a Holnap eredetiben:

És hogyan az Akusztikban!

 

A koncerten vendége és jó barátja, Iván Szandra, a Ruby Harlem énekes-zeneszerző-dalszerzője. A felállás:  Horányi Juli_(ének), Mackó Miki_(gitár), (Gudics Martin)_basszusgitár, Horváth Joci_(zongora), Siklósi Bence(dob), Eőry Attila(vokál), Dorothea Hildebrand(vokál). Vendég: Iván Szandra (Ruby Harlem.)

YOULÏ Akusztik október 10-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és október 11-én hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!