Most szól:
Vezeti:
2021.10.21. Csütörtök 09:29

Az Akusztikban: Dánielfy Gergő és az Utazók

A Dánielfy Gergő és az Utazók töretlenül tör előre a még nagyobb országos ismertség felé! Hétfőn az Akusztik színpadán láthatod őket - és olyan hangszerelésben hallhatod a dalokat, mint korábban még soha! Az Akusztikban: Dánielfy Gergő és az Utazók. Vendég: Nagy Bogi, Szepesi Mátyás és Rácz Gergő! M2 Petőfi Tv, hétfő, 22:10!

Dánielfy Gergő és zenekara a 2018-as DAL-ban vált ismertté.

Akkor a versenydalt hallhattuk akusztikus feldolgozásban is.

A zenekar azóta számtalan koncertet adott és megannyi videoklipet publikáltak. A legnézettebb anyaguk a Youtube-on egy nagykoncert-fellépés: a Karneváléjt, Magyarország egyik legnagyobb stadionshowját zárta az Elmegyek, elmegyek 2018 augusztus 20-án. A Debreceni Virágkarnevál  esti koncertshowján, 20.000 néző előtt  készült felvételt  már több, mint 3 milliószor játszották le.

A sikerszámok  teljes zenekaros akusztikus esten eddig még sosem voltak hallhatóak! A koncert felvételébe már belenézhettetek az M2 Petőfi Tv Fb-oldalán nemrégiben:

A teljes adás pedig hétfőn lesz látható!

Dánielfy Gergő és az Utazók az Akusztikban elsőként  mutatja be előző két lemezének áthangszerelt dalait, és persze feldolgozásokkal is színesítik a műsort. Vendég: Nagy Bogi, Szepesi Mátyás és Rácz Gergő! Dánielfy Gergő és az Utazók Akusztik október 24-én 22:00-kor a Petőfi Rádióban és október 25-én hétfőn 22:10-kor az M2 Petőfi TV-n!