Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.10. Szerda 16:13

Én Vagyok Te! - Jónás Vera, Závodi Marci, Prove

Jazz, pop és egy stílusközi kalandor találkozása - vajon mennyire változik át egy dal, ha az eredeti szerzőjétől egy egészen más stílusban utazó zenész kezébe kerül? Az Én vagyok Te! második adásában Jónás Vera, Závodi Marci és a Prove dolgozza át egymás szerzeményeit! Én vagyok Te! M2 Petőfi TV, csütörtök, 21:35!

Három egymástól nagyon különböző zenészt hozunk játékba az Én vagyok Te! második adásában. Vajon mit szól majd Jónás Vera a jazz-díva, ha egy popdalt kell átdolgoznia? Spoiler nélkül csak annyit árulhatunk el, hogy ízekre, elemeire szedi a dalt - és igyekszik nem jazz-es feldolgozást készíteni belőle... Annyira más lesz a végeredmény, mint az eredeti volt, hogy az szerzőknek is leesik az álluk! Este meghallgathatod!

Hallottál már Prove-számot gitárszóló nélkül? Az Én vagyok Te! forgatásán a srácok elárulták, hogy a gitárszólók rendre a próbákon kerülnek a számaikba: gitárosuk ugyanis nem bírja ki, hogy ne rögtönözzön egy szólót minden dalhoz. És nem volt ez másképp az átdolgozásra megnyert dal esetében sem...

Este Pató Marcival beleshetsz a Prove próbatermébe is - és meglátod, hogy készülnek ezek a gitárszólók! A Prove már nagyon várja az adást!

És egy aprócska sztár is debütál ma az Én vagyok Te! adásában: Závodi Marci nemrégiben lett gazdája egy 8 hetes shiba-inu kutyakölyöknek, Miso-nak.

A kutyusnak saját instája is van már -de még sosem hallotta Marcit színpadon. A forgatásra viszont elhozták a kölyköt is - a ma esti adásban megnézheted, mit szólt az éneklő gazdihoz!

Én vagyok Te! M2 Petőfi TV, csütörtök 21:35!