Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.22 Hétfő . 13:21

Mandoki Soulmates ft Charlie: Torch/ Fáklya -dalpremier a Mezgerélőben!

Karácsonyi meglepetését hozza el Leslie Mandoki a Mezgerélőbe! Itt lesz a magyarországi rádiós premierje a Torch/Fáklya c. dal Horváth Charlie-val készített verziójának! Sőt: Leslie Mandoki is bejelentkezik az adásba egyenesen Los Angelesből! Hallgasd Mencseli Dórit és Fekete Lacit minden hétköznap - és nem maradsz le az újdonságokról! Mezgerélő - Petőfi Rádió, hétköznaponként 19.00-21.00.

Advent közeledtével igazán különleges meglepetéssel rukkol elő Mándoki László - és a Mandoki Soulmates. A Torch c. dalról van szó:

De új átdolgozásban. Mándoki László így ír a projektről:

A "Fáklya" című dalunk egészen különleges verzióját készítettük el, amiben régi jó barátommal, Horváth Charlie-val éneklünk és zenélünk közösen Soulmates lelkitársaimmal, többek között a Cutting Crew frontemberével Nick Van Eede-el (ének és gitár), Richard Bonával (basszusgitár), Mike Sternnel (gitár), Cory Henryvel (billentyű), Tony Careyvel, a Rainbow világhírű Hammond játékosával és John Helliwellel, a Supertramp legendás szaxofonosával.

Mandoki és Charlie barátsága régi időkre nyúlik vissza.

Amikor még kissrác voltam, akkor úgy tűnt, hogy emberöltőnyi korkülönbség van Charlie és közöttem, ezt persze ma már nem így érzem, de Ő volt Olympia zenekarával a Syrius és a Rákfogó mellett a nagy inspiráció tizenéves koromban, azóta is összeköt minket a két rock-zenész közötti barátság, ezért is szeretnénk ezzel a dallal fényt gyújtani a sötét világjárvány alagútjának végén és minden hallgatónak előre is kellemes ünnepeket kívánni.

A Torch c. dal egyébként nagy nemzetközi siker: egy hét után a német rádiólistákra is felkerült és Németország legnagyobb privát rádiója a Radio NRW is rotációra tette. A Mezgerélőben lesz a dal magyarországi premierje - és Mándoki Lászlót is hallhatod majd interjúban, egyenesen Los Angelesből!

Hallgasd a Mezgerélőt - és minden újdonsággal azonnal képben leszel!

Mezgerélő - Petőfi Rádió, minden hétköznap 19.00-21.00.