Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.22 Hétfő . 12:16

STILÓ - Ohnody és Csókási Dorottya. Hogy tűnhetsz ki a tömegből?

Ohnody (Hegyi Dóri) egyszerű, letisztult és nőies stílusa - és extravagáns fellépőszettjei. És Csókási Dorottya kapszula-kollekciója, amelyben Dóri is talál kedvére való darabokat! Tarts ma este is Decsi Edittel a divat világába! STILÓ - Ohnody és Csókási Dorottya. Hogy tűnhetsz ki a tömegből? M2 Petőfi Tv, hétfő, 21:35!

Hogyan lehetsz nőies úgy, hogy közben egyszerű, letisztult, kényelmes, a hétköznapokban is könnyen hordható darabokból építsd fel ruhatáradat? Ohnody (Hegyi Dóri) megmutatja!

Gardróbjában minden passzol mindenhez, és ruhái rendkívül kényelmesek, mégis stílusosak, megjelenése változatos és nőies. Hogy csinálja?

És hogyan alakul át a színpadra? Merthogy fellépéseken, koncerteken, klipforgatásokon Ohnody nagyon kedveli a különleges darabokat.

Csókási Dorottya fiatal divattervező. Londonban végzett. Most a Nanushka gyakornoka. Kapszula-kollekcióját mutataja be, amelyben különleges performansz-darabjai közt Dóri örömmel válogat! Vajon talál magának olyat, amelyik illik a sítlusához? És milyen tanácsokkal tudja segíteni őt Dorottya?

És a végére: hogyan lehet kitűnni a tömegből a hétköznapokban is öltözködéssel?

Tótfalusi Fanni Schreiter Lillával ad tanácsokat!

STILÓ - Ohnody, Csókási Dorottya. Hogy tűnhetsz ki a tömegből? M2 Petőfi Tv, hétfő, 21:35.