Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.24 Szerda . 10:01

Én Vagyok Te! - Ruby Harlem, yesyes, Hajdu Erik

Igazi nagyzenekari produkció az Én vagyok Te! színpadán! Ennyi zenész még sosem lépett fel a zenészek játékában! Egy átdolgozás - vokalistákkal és fúvós szekcióval - és egy másik, amely könnyeket csal az eredeti szerző szemébe....és a harmadikról még nem is beszéltünk! Én Vagyok Te! - Ruby Harlem, yesyes, Hajdu Erik. M2 Petőfi TV, csütörtök 21:30!

Az Én vagyok Te! 4. adásában igazi nagyzenekari produkciót láthatsz! A Ruby Harlem nem a könnyebb végén fogta meg a feladatot - és teljes, nagyzenekari átdolgozást készítettek el. Hozták a vokalistákat és a fúvós szekciót is!

 

Hogy melyik dal kapott tőlük egészen új hangzást? Csütörtök este kiderül!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ruby Harlem (@rubyharlem) által megosztott bejegyzés

A yesyes-t sikerült egy olyan dallal meglepni, amelyet egyáltalán nem ismertek korábban. De azonnal meghallgatták a boríték átvételekor - és nagyon bejött nekik!

Igazán szívhez szóló lett a végeredmény....hallatszik, hogy szerettek a kisorsolt dallal dolgozni. Hogy melyik dal az? Csütörtök este meglátod! A yesyes már nagyon várja az adást!

Hajdu Erik  a játékban sem engedte el teljesen a Chain Bridge Pop-felállást: testvére, Zoli kíséri gitáron az átdolgozott dalban.

Egyébkét Eriknek annyira tetszett a saját dala átdolgozott formában, hogy könnyek gyűltek a szemébe.... Megnézheted este, miért! Erik ráadásul még nyereménnyel is kecsegtet Fb-oldalán:

Csütörtök este a M2 Petőfi TV-n
Én vagyok Te🎸🎤
Ha kitalálod, hogy én kinek a dalát dolgoztam át és Ki az, aki az én dalomat dolgozta át, akkor vendégem vagy egy igazi 🍎-ra😁 Izgi lesz..

Én vagyok Te! - M2 Petőfi Tv, csütörtök 21:30. 

Ha kíváncsi vagy a műsor kulisszatitkaira, jelentkezz a közönség soraiba! December elsején kora délutántól részese lehetsz a karácsonyi kiadás forgatásának! A játékban résztvevő zenekarok: Zorall, Ya Ou & Békefi Viki, Johnny K. Palmer.