Most szól:
Vezeti:
2021.11.24. Szerda 14:58

Nagy bejelentést tett Ákos a Petőfi Rádióban!

Decemberben újra Aréna-koncertnek örülhetnek az Ákos-rajongók! A Kossuth-díjas előadóművész minden eddiginél lenyűgözőbb látványvilággal, régi bonanzás zenésztársával és legnagyobb slágereikkel készül a közönségnek. A dalszerző-énekes azt is megosztotta a Petőfi Rádió hallgatóival, hogy a nagy eseményen színpadra lép-e újra nagylánya, Anna.

Kovács Ákos élőben jelentkezett be szerda reggel a Petőfi Rádió reggeli műsorába, ahol Bekker Dávid az aktuális témáról, a rejtett szuperképességekről kérdezte a közkedvelt dalszerzőt. A Petőfivel a reggel!műsorában az előadóművész úgy fogalmazott, szerencsésnek érzi magát, hogy megmutathatta másoknak a képességeit.

„A Jóisten úgy rendelkezett, hogy ne rejtsem el a talentumaimat, amennyiben vannak. Az én szupererőm, hogy igyekszem helytállni a magánéletemben és a hivatásomban. Négy gyereket neveltem fel egy viszonylag intenzív pálya közben. Meg tudtam mutatni magamat sokfajta műfajban, nemcsak énekesként, prózaíróként, időnként, versek szerzőjeként, előadóként, de színházi zenéket is írtam. Reménykedtem és tettem a dolgom. A szép családi életünk pedig a feleségem érdeme” – hangsúlyozta a Petőfi Rádióban Ákos, aki nagyszabású koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában december 11-én, szombat este.

 

Az év utolsó nagy koncertjére különleges zenei repertoárral készül az énekes zenésztársaival: a legismertebb Ákos-dalok mellett a régi Bonanza számokat is játszanak majd. Sőt, évek után néhány dal erejéig Menczel Gábor, egykori bonanzás billentyűs is fellép vendégként.

Látvány tekintetében soha nem spóroltunk, a visszajelzésekből úgy érezzük, előkelő helyet foglalunk el a magyar koncertprodukciók között. Ez most minden korábbit felül fog múlni, ha mindent úgy sikerül összerakni, ahogy azt a tervezőasztalon megalkottuk. Nem szeretnék sokat elárulni, de az már önmagában elképesztő, hogy egy 16 méter magas, 6 méter széles kivetítő lesz a zenészek háta mögött, ami ráadásul közben még ráfolyik élőképekkel a színpad felületére is” – számolt be a részletekről Ákos.

 

A rajongók már láthatták egyszer a színpadon Ákos lányát, Annát.

Bekker Dávid, a Petőfi Rádió műsorvezetője rákérdezett, van arra esély, hogy esetleg ismét megmutatja a tehetségét a közönségnek.

„Tekintve, hogy itt van a mellettem levő szobában, annyit mondhatok, hogy a tárgyalások még zajlanak” – mondta sokat sejtetve Ákos, aki bár nagyon szeretné, ha ismét lányával közösen állhatna színpadra, nem szeretné ráerőltetni gyermekére a vágyát.

Petőfivel a Reggel! – minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között Bekker Dáviddal és Nagy Natasával a Petőfi Rádióban!

A teljes beszélgetés újrahallgatható a Petőfi Rádió podcastjában.

cover: Ákos fb