Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.24 Szerda . 18:04

Magas és Mély: Lábas Viki

Meglepő, őszinte, közvetlen és nagyon emberi. Lábas Viki a Magas és Mélyben olyanokat árul el Koltay Annának, amiket még soha nem mondott el nyilvánosság előtt! Magas és Mély: Lábas Viki. M2 Petőfi TV, péntek, 21:35!

Mindenki azt hiszi rólunk, hogy egy happy zenekar vagyunk, de most már látszik, ahogyan megyünk előre az első lemeztől a negyedikig, hogy ez valójában egy boldogságcsomagba csomagolt boldogtalanság - mondja Lábas Viki a Magas és Mélyben. Gondoltál már így a Margaret Islandre?

Vagy eszedbe jutott volna valaha, hogy a zenekar mindegyik tagja folyamatosan önbizalomhiánnyal küzd? Vajon mennyi siker kell hogy elhiggyék: most már elég jók? Gondoltad volna például, hogy a dalszövegek írásában is azért kértek segítséget, mert nem hisznek abban hogy önállóan elég jót tudnak írni?

Viki édesanyja egyébként pszichológus. Viki folyamatosan és sokat dolgozik saját személyiségén - és  próbál fejlődni. 1 éve a TedX Liberty Bridge Women-en meglepő előadást tartott - ennek a munkának egy hullámvölgyében épp.

Ismered az érzést mikor túlterheled magad és folyamatosan olyan célokat tűzöl ki, amelyek elérhetetlenek?  Vajon mi történt Vikivel  az előadás óta - és hogyan rakta össze az életét?

A TedX-en végül Viki a szavak helyett inkább a zene nyelvén, dalokkal beszélt - és az utolsó dal felkonferálásában elejtette egy félmondatban, hogy épp párkapcsolati válságot él meg. A Magas és Mély-ben viszont  Koltay Annával igazán jót beszélget - és többek közt azt is elmeséli, hogy milyen kapcsolatra vágyik...

Magas és Mély - Lábas Viki. M2 Petőfi TV, péntek, 21.35!