Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.26 Péntek . 10:56

Gyereksztár, ajándékozás és neten szövődött szerelmek - Hétvége a Petőfivel!

Az El a kezekkel a papámtól! Dorkája, Marczinka Bori lesz Faragó Janka vendége szombat reggel a Hétvége a Petőfivel adásában! A beszélgetésből az is kiderül, hogyan segíthetsz a rászoruló gyerekeknek a Baptista Szeretetszolgálat és a film közös akciójában! Vasárnap pedig jönnek a neten szövődött szerelmek: a Pesten láttalak Fb-csoport alapítói mesélnek saját kapcsolatukról - és azokról, amelyeknek kialakulását a csoportban végignézhették! Hétvége a Petőfivel - minden szombat és vasárnap délelőtt Faragó Jankával a Petőfi Rádióban!

December 9-étől a mozikban az El a kezekkel a a papámtól! A film alapjául az Édes mostoha című regény szolgált, rendezője Dobó Kata. Szombaton a Hétvége a Petőfivel-ben Faragó Jankához érkezik a főszereplő kislány, a 11 éves  Marczinka Bori, a Magyar Nemzeti Balettintézet balerinája.

A beszélgetésből megtudhatod többek közt azt is, hogyan került Bori a filmbe - amelyben annyira otthon érezte magát, mintha világéletében ezt csinálta volna!

Itt lesz Borival Helmeczy Dorottya, a film egyik producere is, akitől azt is megtudhatod, hogyan segíthetsz a Baptista Szeretetszolgálattal és a film készítőivel együtt egy cipősdoboznyi ajándékkal a rászorulókon!

Az El a kezekkel a papámtól! meseszerű, rendkívül érdekes képi világa mellett a zenei világa is nagyon izgalmas - Rakonczai Viktorral a FRISSben beszélgettünk erről nemrégiben.

A slágergyanús betétdal, az Eszter dala premierje egy hete kedden volt a Petőfivel a Reggelben. Csobot Adél  alakítja a filmben Esztert - és ő énekli Eszter dalát is.

„Életre szóló élményt jelentett a forgatás, kitalálni sem lehetett volna jobb szerepet számomra. Én is egy nagyon életvidám, nyitott személyiség vagyok, aki imádja a gyerekeket. Eszter ilyen szempontból testhez álló feladat, nagyon kedves, bájos karakter.” - nyilatkozta a filmről. Csobot Adél.

A filmes szombat után pedig vasárnap is érdemes Jankával tartani: a Hétvége a Petőfivel-ben megismerheted a Pesten Láttalak Fb-csoport 3 alapítóját.

A csoport így mutatja be önmagát:
A csoport azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse az olyan emberek egymásra találását, akiknek a megismerkedése valamilyen oknál fogva akadályoztatva volt vagy csupán bánják, hogy nem léptek időben vagy esetleg egy régi ismerőst keresnek. No és persze nem utolsó sorban azért, hogy megkönnyítse az ismerkedést a mai rohanó világban...
A csoportnak már több, mint 61 ezer tagja van. A "keresem azt a lányt, aki rám mosolygott a Ferenciek tere és a Deák tér között a metrón tegnap délután, piros kabátban..." típusú posztok több  párkapcsolat létrejöttében segítettek. A három alapítóból kettőnek is - akik ma már boldog párkapcsolatban élnek- együtt. Ismerd meg történetüket - és az oldalon szövődött szerelmek történetét Faragó Janka műsorából vasárnap délelőtt!


Faragó Janka

Hétvége a Petőfivel! - minden szombaton és vasárnap délelőtt Faragó Jankával a Petőfi Rádióban!