Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.29 Hétfő . 17:21

Itt a Planet Budapest 2021!

Mit eszel? Vigyázol a vízre? Mivel közlekedsz? Hogy állsz a fast fashionnel? Mit tehetsz, hogy az életmódod fenntarthatóvá alakítsd? És miért van erre most nagyobb szükség, mint eddig bármikor? Válaszok a Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó közönségprogramjain! Alakítsuk együtt a jövőnket! Hungexpo, november 30 - december 5.

A Planet Budapest november 30-ától egy héten keresztül számos szakmai kiállítót mutat be a visegrádi országokból, amelyek technológiai fejlesztéseikkel, innovatív termékeikkel és szolgáltatásaikkal segíthetik elő a fenntarthatósági fordulatot.

Látványos, szórakoztató és informatív programokat kínál a rendezvény, átfogó képet adva a természetről, életmódunkról, a minket körülvevő folyamatokról. A kiállításon még kézzelfogható megoldási javaslatokkal is találkozhatsz, hogy a hétköznapjaidat fenntarthatóbban éld.

A rendezvény egy hete alatt rengeteget megtudhatsz a fenntartható életmódról - akár kicsiben, akár nagyban.  Kezdheted akár a konyhában - azzal is sokat tehetsz a bolygóért, ha másképp étkezel. Ha másra nem, csak mondjuk arra figyelsz, hogy olyan élelmiszert vásárolj amelyik a lehető legkevesebbet utazik. Gondolnád, hogy a jövő házaiban már meg is termelhetik majd a városi lakosok is a zöldségeiket?

A kiállításra nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is várják a szervezők.

A rendezvényre nem kell belépőt fizetni, de előzetesen regisztrálni kell.

A kiállítási helyszínt fenntartható közlekedéssel közelítheted meg.

A Petőfi Rádióban és a Petőfi TV-ben a héten Te is figyelemmel követheted a Fenntarthatósági Világtalálkozó eseményeit. A FRISSben helyszíni riportokkal és élő bejelentkezésekkel várunk - a Petőfi Rádióban pedig interjúkból ismerheted meg, milyen programokat kínál a rendezvény november 30 és december 5 között! Sőt: a Petőfi Rádió közösségi oldalain műsorvezetőink is elárulják majd: ők mit tesznek a fenntarthatóságért a mindennapokban!

Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó. Alakítsuk együtt a jövőnket!

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók. A rendezvény fővédnöke: Áder János köztársasági elnök.