Most szól:
Vezeti:
×
2021.11.29 Hétfő . 10:08

STILÓ- Horváth Boldi ruhatára

A férfiaknak is számít a stiló! Kelemen - állítólag - Kabátban - de vajon Horváth Boldi miben érzi jól magát? STILÓ- Horváth Boldi ruhatára. M2 Petőfi TV, hétfő, 21:35.

Horváth Boldi már gimis kora óta érdeklődik a különleges felsőruházat iránt. Megragadta és nem engedi azóta sem a kép:  Kelemen nevű osztálytársa, akiről lerobbantani sem lehet kedvenc kabátját. A ruhadarab és viselője annyira mély nyomokat hagyott Boldizsár lelkében, hogy még a zenekart is erről a Kelemenről és erről a Kabátról nevezte el 8 évvel ezelőtt.

Mindez persze nem igaz - bár tényleg létezett Kelemen és a Kabát, de csak a poén miatt voltak érdekesek. Merthogy Horváth Boldit a hétköznapokban egyáltalán nem érdekelte, mit visel - kényelmes, világos póló, sportcipő, és bőr-, vagy farmerkabát. És ez a szett színpadra is jó volt - legalábbis eleinte.

Ahogyan a Kelemen Kabátban népszerűsége nőtt, az imidzs is egyre fontosabb lett a poénok mellett - és a profi megjelenés is, ennek részeként. Boldi - meséli -  rájött: egy zenekar imidzséhez hozzá tartozik, hogy a tagok jól nézzenek ki. És azóta figyel szettjeire.

Horváth Boldi ma már stylisttal dolgozik. A kedvenceit megtartották, de a kombóra nagyon figyelnek. Boldit gyakran láthatod farmerben, de  színes darabokkal kombinálva a fehér/világos póló bőrkabát-farmerdzseki szettet. Decsi Editnek megmutatja gardróbját - és benne  a különleges, egyedi darabokat is.

Boldit a STILÓ stábja Lénárdt Laura színésznő-tervezővel hozza össze. Megismerheti Laura környezettudatos divatmárkáját, az újrahasznosítással megálmodott HIRAETH-et. Vajon talál a személyiségéhez illő darabot?

És Tótfalusi Fanni most férficentrikus stílustippekkel érkezik:  Schreiter Lilla és Csiti megmutatja, hogyan dobhatja fel a megjelenését egy férfi akkor is, ha alapvetően egyszerű, praktikus akár fast fashion darabokból áll a ruhatára.

STILÓ - Horváth Boldi ruhatára. M2 Petőfi TV, ma este 21:35.

coverphoto: Kelemen Kabátban