Most szól:
Vezeti:
×
2021.12.02 Csütörtök . 11:28

Válogatott – Zenei dopping a Petőfi Rádióban!

Tapasztaltad már, hogy zenehallgatás közben egészen más élménnyé válik a sport? Megfigyelted, hogy a kedvenc dalaid képesek hatékonyabbá és szórakoztatóbbá tenni a testmozgást? Kíváncsi vagy, milyen dalokkal fokozhatod a teljesítményedet? Hallgass a profikra! A sport és a zene kapja a főszerepet a Petőfi Rádió új műsorában, a Válogatottban, ahol élsportolók állítják össze saját zenei órájukat kedvenc dalaikból.

Ha érdekel, milyen típusú zenére edz a legszívesebben a kedvenc magyar sportolód, melyik az a dal, amely ügyesen kimozdította korábban őt egy testi-lelki mélypontról vagy ki az az előadó, aki teljesítményével inspirálja őt, akkor ne maradj le a Petőfi Rádió új műsoráról!

A decemberben induló Válogatott című műsorban azok a válogatott, hazai élsportolók mutatják meg kedvenc dalaikat, akik különleges teljesítményükkel, a sportban tanúsított alázatukkal és kitartásukkal kivívták a széles közönség elismerését. Egy teljes zenei órában osztják meg a Petőfi Rádió hallgatóival azokat a zeneszámokat, amelyek inspirálják, feldobják vagy éppen megnyugtatják őket – de mindenesetre nagy hatással voltak az életükre.

A sportos zenei óra minden szerdáról csütörtökre virradóra, éjfél és egy óra közt hallható  a Petőfi Rádióban! Az első adásban Schäfer András válogatott labdarúgó vendégeskedett, és mutatta meg azokat a dalokat, amelyekkel a mérkőzésekre szokott hangolódni.

Válogatott – minden szerdáról csütörtökre virradóra éjfél és egy óra között a Petőfi Rádióban!