Most szól:
Vezeti:
×
2021.12.03 Péntek . 13:48

ZÓRA: Love You More - dal- és klippremier a Petőfin!

Leonard Cohen, Nick Cave, Cseh Tamás, Kollár-Klemencz László - néhányan a kedvencek közül, akik inspirálják Zórát, a fiatal énekes-dalszerzőt, aki ma elhozza a Mezgerélőbe új dalát, a Love You More-t. Ismerd meg a különleges hangszínű Zórát közelebbről ma Mencseli Dóri interjújából! Mezgerélő - Petőfi Rádió, hétfőtől péntekig 19.00-21.00.

A különleges, Edith Piafot idéző hangszínével és kifinomult énekstílusával feltűnt ZÓRA dalai a klasszikus sanzonok időtlen világába repítenek - de nagyon mai tartalommal.

Az Iszom a  bort  egy élő fellépésből kiválasztott darab, amely már közel jár az 1 milliós megtekintéshez a Youtube-on. Ezután érkezett októberben a Mámor, mely A Petőfi Rádió toplistáján is több alkalommal szerepelt előkelő helyen.

Az eddigi dalok után most egészen új oldalát mutatja meg a fiatal énekesnő! Különleges, elektronikus hangszerelésű dallal érkezik ma a Mezgerélőbe! A több, mint 5 éven át a fiókban gyűlő saját dalokat a karantén idején gondolta újra a hangszerelés szempontjából -  és a Love You More az első dal, amelyet megmutat a közönségnek! A dalpremierrel egyidőben a klip is megjelenik a YouTube-on és a Petőfi felületein is!

Mencseli Dóri ma alaposan kifaggatja a fiatal énekes-dalszerzőt arról, hogyan dolgozik, kiket hallgat és kinek a dalait szereti énekelni. A klasszikus zongoraleckéken és énekórákon kívül Zóra nem járt zeneiskolába, így a hangszerelést leginkább a gyakorlatban tanulja. Hallgasd meg a Mezgerélőben a Love You More-t - és meglátod, mennyire van otthon benne! Addig is itt egy klasszikus, zongorás darab nyárról - érdekes vizuális világgal:

Zóra testvére, Kristóf filmes. Vágóként végzett - így a klipeket együtt készítik Zórával. A család egyébként kontinenseken átívelő ingázásban él - Zóra Kaliforniában született az USA-ban, 5 éve él Los Angelesben, most nyáron pedig rövid időre hazalátogatott. Hamarosan azonban újra visszautazik Amerikába, ahol klubokban is fellép. Vajon mennyire kedvelik a Los Angelesi fellépéseken Zóra dalait - közte a magyar nyelvűeket?

További érdekességek és infok a készülő ZÓRA EP-ről Mencseli Dóri interjújában Zórával ma a Mezgerélőben, 19.00 órától - és az új dalt is először itt hallhatod!

Mezgerélő - Petőfi Rádió, hétfőtől péntekig 19.00-21.00.