Most szól:
Vezeti:
×
2021.12.07 Kedd . 09:38

KiberMa - hegesztőpisztollyal gyógyítható pingvinek!

Utólag beépííthető önvezető megoldások régebbi autókba, Life is Strange - True Colors teszt és játék, játék, játék: szerinted hol gyógyíthatóak hegesztőpisztollyal a pingvinek? KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 21:35!

Egyre több modern autóban találhatunk valamilyen szintű gyári önvezető megoldást, vagy vezetési segítségeket, azonban a KiberMa mai adásában kipróbálunk egy olyan autós önvezető megoldást, amit utólag lehet a megfelelő típusokba beépíteni. Mire képes ez a rendszer? Mennyire hívhatjuk ezt valóban önvezetésnek?

A Life is Strange játék sorozat korábbi részei is komoly témákat dolgoztak fel, mint a barátság, a fiatalok lelki és családi gondjai, vagy önmagunk elfogadása és útkeresése. A True Colors alcímű rész is hasonló kérdések nyomában jár egy olyan főhőssel, aki képes megérezni mások lelki állapotát és igaz érzéseit. Nézzünk bele Endrével a játékba!

Ezen kívül új kampány érkezett a Quake Remasterhez, ismét bezártak egy toxikus játékfórumot, megjelent a mobilos Rocket League, valamint hegesztő pisztollyal gyógyíthatóak a Battlefield pingvinjei!​

KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 21:35.