Most szól:
Vezeti:
2021.12.13. Hétfő 09:05

Én vagyok Te! - Junkies, New Level Empire, Kristoaf

Három markánsan eltérő zenei világ találkozása az Én vagyok Te! adásában! Tudtad, hogy a New Level Empire és a Junkies távol állnak egymástól zeneileg - emberileg viszont közel? És hogy veszi fel a "Nagy Öregek" tempóját vajon Kristoaf? Én vagyok Te! - Junkies, New Level Empire, Kristoaf. M2 Petőfi TV, csütörtök, 21:35.

Három markánsan eltérő stílus és zenekar - és egy meglepetés: a New Level Empire és a Junkies ugyan zeneileg egészen távol állnak egymástól -  de mégis szoros kapcsolatban, szinte baráti viszonyban vannak! A műsorban most össze is beszéltek: Newl hozta el saját dobfelszerelését a felvételre - és a Junkies dobosa, Keresztes Viktor is ezen  játszik majd!

Zola még főállásban műsorvezető volt, mikor Szekres Andrisékkal megismerkedett - azóta viszont fesztiválokon és koncerteken sokat találkoznak a zenekarok - és nagyon jó kapcsolat alakult ki köztük! Az Én vagyok Te! adásában  Andris most bevallja, hogy Zola meglepte azzal, hogy milyen komoly zenésszé vált az évek során.

Kristoaf dalait általában a nyugalom és némi melankólia jellemzi. Vajon hogy boldogul a két pörgős játékostárs dalaival?

Annyit elárulunk előre, hogy Kristoaf tehetsége és alázata pozitív értelemben okozott csalódást a "Nagy Öregeknek". Vajon kinek a dalához nyúlt olyan profin, hogy még a sokat hallott/látott zenészeket is sikerült meglepnie?

 Én vagyok Te! - Junkies, New Level Empire, Kristoaf. M2 Petőfi TV, csütörtök, 21:35.