Most szól:
Vezeti:
2021.12.19. Vasárnap 07:00

STILÓ - Dzsúdló és Zsigmond Dóra

Egyedi darabok - és mindegyiknek saját története van! Dzsúdló gardróbja igazi sztoritár! Gyere és nézz körül Dzsúdló ruhái közt Decsi Edittel - és persze hallgasd meg a történeteket is! És vajon tud-e Dzsúdló stílusához illő darabot ajánlani Zsigmond Dóra a magyar népviselet hagyományaiból merítő mégis modern, ökotudatos kollekciójából? STILÓ - Dzsúdló és Zsigmond Dóra. M2 Petőfi TV, hétfő, 21:35!

Dzsúdló azaz Juhász Márton 2019-ben robbant be a zenei világba. A vallásos családból érkező trap-sztár - édesanyja hitoktató, nagymamája sekrestyés, nagypapája pedig kántor volt - gimisként indie-bandában bontogatta szárnyait, de végül a rap és a trap lett az ő világa: 2017-ben Maier Péterrel (Munkatársak nevű formáció) megnyerte az 5. Team Slam Országos Bajnokságot, majd 2019-ben elkezdte 12 barátjával a Holdudvar projektet. Eredeti tervük egy hiphop kollektíva létrehozása volt - de aztán másképp alakultak a dolgok...

Dzsúdló a szülinapjára kapott egy beatet két Holdudvar tagtól - ebből lett fél év alatt az Unom. Aztán érkezett a Hiszti a Minden és a Lej című száma is, a daloknak köszönhetően Dzsúdló egyre ismertebb előadóvá kezdett válni Magyarországon. Első albuma, a Fotofóbia 2020 áprilisában jelent meg.

A megjelenésében is különleges előadó most közelről megmutatja ruhatárát - ami tulajdonképpen egy sztoritár. Minden darab egyedi, és mindegyiknek saját története van - amelyeket Dzsúdló elmesél Decsi Editnek!


photocredit: Zsófia Bodnár Photography

Zsigmond Dóra fiatal tervező. Kollekciója a népviseleti darabok újragondolásával született. Tradicionális alapokra épülő, mégis nagyon modern, ökotudatos darabjai Dzsúdló ruhatárába is jól illenének! Vajon milyen tanácsokat tud adni Dóra az eleve nagyon markáns ízlésű előadónak?

Tótfalusi Fanni stílustippjei most a különleges anyagok körül forognak. Vajon mely anyagok élik most reneszánszukat - és hogyan építhető be egy-egy különleges anyagból készült darab hétköznapi szettjeinkbe?

STILÓ - M2 Petőfi TV, hétfő, 21.35.