Most szól:
Vezeti:
×
2022.01.13 Csütörtök . 06:00

Én Vagyok Te! - Heatlie, Nági és Betti, Patikadomb

A fantasztikus hangú testvérduó, a sajátos zenei világú Patikadomb és a rockos Heatlie az Én vagyok Te! második évadának második adásában. Hogy mi bennük a közös a markánsan eltérő stílusok ellenére? Mindhárman indultak már A Dal vetélkedőben - többször is. Vajon mit kezdenek most egymás dalaival? Én Vagyok Te! - Heatlie, Nági és Betti, Patikadomb. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20.40.

A Dal 2020-ból is ismert Nági - azaz Nagy Brigitta - és a Dal 2021-ben már hallott duója húgával, a Nági és Betti formáció igazán jó, ha dal-átdolgozásról van szó. A Youtube-on már több, mint 10 milliószor nézték meg Szelinával közös  Follow the Flow átdolgozásukat.

Vajon mit varázsolnának egy Patikadomb- vagy egy Heatlie-dalból? Előre csak annyit árulunk el, hogy Maczkó Miklós producer - Nági osztálytársa a Kőbányai Zenei Stúdióból és a duó producere is - segít nekik, sőt, egy dobossal is kiegészül a  trió az Én vagyok Te! színpadán.

A Dal 2018-ban és 2020-ban is indult Patikadomb a rájuk annyira jellemző lazaságot az Én vagyok Te! színpadára is elhozták. A kapott dalhoz is annyira szabadon nyúltak hozzá, hogy egy demo-verziót is sikerült előállítani egy új, leendő saját számhoz. De végül rátaláltak arra a feelingre, ami passzol az eredetihez - de már igazán patikadombos.

A Dal 2019-ben megismert, de A Dal 2022-ben is hamarosan ringbe szálló lépő Heatlie pedig hozta a rockandroll életérzést. Rockos feldolgozást készített a kapott dalból.

Ha kíváncsi vagy, mennyire lesz ez kemény rock, és fog-e hörögni is Heatlie Dávid az Én vagyok Te! színpadán - nézd meg az adást!

 

Én vagyok Te! - Nági és Betti, Patikadomb, Heatlie. M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:40.