Most szól:
Vezeti:
×
2022.01.23 Vasárnap . 15:28

STILÓ - Koltay Anna, Cselényi Eszter

Tradíció és modern ötvözete - stílusosan? Igen, lehetséges! Koltay Anna szereti a régit és az újat ízlésesen vegyíteni - ahogyan Cselényi Eszter is! És vajon milyen tanácsokkal segíti majd a vintage darabok setbe illesztését Tótfalus Fanni? Stiló - Koltay Anna, Cselényi Eszter. M2 Petőfi TV, hétfő, 20:40.

Kedveled a divatos, új darabokat? És hogy állsz nagyszüleink kedvenc darabjaival? Egy egyenes vonalú kabát szőrmeszegéllyel - vagy egy stílusos  blúz? Koltay Anna követi a legújabb trendeket - de nem retten vissza  egy-egy vintage darab setbe illesztésétől sem. Hogy hogy csinálja? Decsi Editnek elmeséli - és körülnézhetsz ruhatárában is!

Cselényi Eszter a Celeni márka alapítója.  A névválasztás mögött a családi hagyomány tisztelete rejlik.

"Édesapám mindig szeretett volna egy fiút, de a mi családunkban, csak lányok születtek, ezáltal a Cselényi név nem tud továbbszállni. Minden kezdeti koncepció arra irányult, hogy nemzetközi szinten is elismertté tegyem ezt a nevet, éppen ezért olyan hangzást kívántam kölcsönözni a márkanévnek, ami a világon mindenhol kiejthető, leírható, olvasható, ugyanakkor a család neve is felismerhető benne." - mondja Eszter a márkáról.
Cselényi Eszter több más fiatal tervezővel együtt igyekszik a hétköznapokban is hordható tervezői darabokat készíteni kis szériában.

"Hiszek abban, hogy Magyarországon is elérkezik az az idő, amikor már többen választják a fiatal tervezők kreációit, és az egyedi stílus, illetve magas minőség elnyeri méltó jutalmát. Véleményem szerint minden megváltozott körülöttünk, beleértve a nők életét is. A nőiesség azonban örök, amit nem szabad eltékozolni. Mindezt szem előtt tartva, egy olyan márkát igyekszem képviselni, amely kiemeli a nők szépségét, előremutató, ugyanakkor hordható a mindennapokban. A kiegészítők hatására pedig mérhetetlenül változatossá, simulékonnyá válik."
Vajon hol és hogyan találkozik Koltay Anna és Cselényi Eszter stílusa? És milyen tippeket tud adni régi és új ötvözéséhez Tótfalusi Fanni?

 

STILÓ - Koltay Anna, Cselényi Eszter. M2 Petőfi TV, hétfő, 20:40.