Most szól:
Vezeti:
2022.01.25. Kedd 10:53

Én Vagyok Te! - Solére, Miskovits Marci, Fák Alatt Zenekar

Régi-új műsorvezetővel: Csapó Dóri oldalán Pató Marcival érkezik Én Vagyok Te! első februári adása! És persze izgalmas előadókkal: Solére, Miskovits Marci és a Fák Alatt Zenekar mutatja meg, mit tud egy eredetileg tőle egészen távol álló dallal kezdeni. Előre csak annyit: fergeteges átdolgozások születtek! Én vagyok Te! - Solére, Miskovits Marci, Fák Alatt Zenekar. M2 Petőfi TV, csütörtök 20:40.

Hihetetlen minőségi átdolgozást készített Solére az Én vagyok Te! játékának következő epizódjában. A műsor szerkesztője úgy fogalmazott, hogy az átdolgozás bármelyik Netflix-tinisorozat főcímdala is lehetne, annyira profi. De vajon melyik eredetiből dolgozott és hogy találta ki az új dalt Solére?

Miskovits Marci Fehér Hollót kérte fel az együttműködésre - nem csak azért, mert ő már egy rutinos Én vagyok Te!  szereplő, hanem mert ők ketten nagyon jól tudnak együtt dolgozni. Érdekesség, hogy a Petőfi Tv-ben, az Én Vagyok Itt! adásában ismerkedtek meg - mikor Marci vendégműsorvezető volt - Holló pedig vendég. És a közös munka azóta is tart...vajon mit tesznek le most az asztalra?

A Fák Alatt Zenekar vidám, élőhangszeres dalai -rockos hangvételű dalok hegedűszólammal megbolondítva - nehezen sorolhatók be stílusba. Talán a "bölcsészdance"  vagy a magyar alter  lenne   a hozzájuk legközelebb álló meghatározás. Vajon mit szól a banda, ha egy olyan dalt kap, ami a lehető a legtávolabb áll az általuk képviselt stílustól?

Az Én vagyok Te! színpadán ezúttal is sok meglepetésben lesz része minden előadónak! Tarts velük - és garantáltan nem fogsz unatkozni!!!

Én Vagyok Te! - Solére, Miskovits Marci, Fák Alatt Zenekar. M2 Petőfi TV, csütörtök 20:40.