Most szól:
Vezeti:
2022.02.08. Kedd 10:20

Én vagyok Te! - Youli, Dánielfy Gergő és az Utazók, Sasa Lele

Vidám, barátságos, dal-ajándékozós estét tölthetsz el Dánielfy Gergővel és az Utazókkal, Youlival és a Sasa Lele zenekarral - ha megnézed az Én vagyok Te! csütörtöki adását! És kivételesen Pató Marci odalán most Lolát láthatod vendégműsorvezetőként! Vajon milyen érzés hallani saját dalodat olyan formában, ami arra késztet, hogy a dalt odaajándékozd az átdolgozónak? Én vagyok Te! - Youli, Dánielfy Gergő és az Utazók, Sasa Lele. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.

Csütörtökön vár a dal-ajándékozások estéje!  El tudod képzelni, hogy hallod a saját dalodat - de teljesen új formában, annyira újban, hogy már szinte az átdolgozó sajátjává válik? Az Én vagyok Te! adásában ez csütörtökön megtörténik - többszörösen is!

Youli pl. megengedte az átdolgozónak hogy dalát az új formában majd koncerteken is játsszák. És ő sem maradt új dal nélkül: az Én vagyok Te! játékában Dánielfy Gergő és az Utazók dalát kapta - és annyira megszerette, hogy feltenné készülő saját lemezére. Vajon mit szól a felvetéshez Dánielfy Gergő és az Utazók? A csütörtöki adásból kiderül!

Dánielfy Gergő a játékban egyébként ezúttal egy angol nyelvű dalt kapott - még az is megfordult a fejében hogy lefordítja a szöveget magyarra - de aztán elállt ettől. Az eredeti szerzők nagy örömére...

Az Én vagyok Te! történetének legbarátságosabb adásában a legangolszászabb magyar banda szerepel még: a Sasa Lele - amelyben egy félig amerikai és egy félig brit tag is van.

Tim Atkins énekes lelkesen méltatta a megszületett átdolgozást és kedves öniróniával jegyezte meg: a Sasa Lele és az átdolgozó sokban hasonlít egymásra - de egyen különböznek: az átdolgozó ért a zenéléshez...

 

Én vagyok Te! - Youli, Dánielfy Gergő és az Utazók, Sasa Lele.  M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:40!