Most szól:
Vezeti:
2022.02.22. Kedd 17:02

Én Vagyok Te! - Lola, Dos Diavolos, Maszkura

Lola, Ganxsta Zolee és Takács Vilkó duója és Maszkura egy színpadon? Ilyen nincs - és mégis van! Mit keres egy poplány a kemény rockerek és a férfihangra írt melankolikus világzene birodalmában? Lola számára hatalmas kihívás lesz akár a blues, akár a világzene poposítása - de Ganxsta Zolee-t vagy Maszkurát sem könnyű elképzelni egy Lola-refrént dúdolgatva....Az Én Vagyok Te! ezen a héten igazán feladja a leckét! Én Vagyok Te! - Lola, Dos Diavolos, Maszkura - M2 Petőfi Tv, csütörtök 20:40.

Ganxsta Zolee és Takács Vilkó duóját a FRISSben láthattad nemrég - élőben játszottak el egy dalt a Dos Diavolos újonnan megjelent első albumáról (Egyenesen a mocsárból) - és persze elmesélték azt is, hogy lettek ők a két ördög.

Az Én Vagyok Te! adásában most a Vesztesek Balladája c. szerzemény került játékba. Aki ezt a dalt kapta, nagyon nagyon belenyúlt , mert sok feladata volt vele.... duóból szóló, hangszerelés a két gitáron túl - vajon hogyan sikerült megugrani?

Igazán saját stílusukra formázták és a mocsári blues-os világban bennszülötté tették a játékban kapott dalt Ganxstáék.  A Dos Diavolosnak annyira bejött a dal, hogy az Én Vagyok Te! adásában bejelentették a TRES DIAVOLOS megalakulását - a trióét, amely összeáll hamarosan, hogy ezt az átdolgozást lemezre játssza. Tagok: ők ketten - és az eredeti dal szerzője. Vajon ki az?

Csütörtök este ez is kiderül - ahogyan az is, hogy kinek kell megbirkóznia Lola popdalával - és hogy hogyan tudja saját stílusjegyeit becsempészni az átdolgozásba. Kupec Zsolti jóvoltából benézhetsz a kulisszák mögé már most:

Csütörtök este pedig figyeld az M2 Petőfi Tv-t, mert értékes produkciók,  zseniális zenészek és jó hangulat vár az Én Vagyok Te!  adásában!

Én Vagyok Te! - Lola, Dos Diavolos, Maszkura - M2 Petőfi Tv, csütörtök 20:40.