Most szól:
Vezeti:
2022.03.28. Hétfő 12:32

Elektrik PANO - a Magic Hour JumoDaddyvel - online!

Fantasztikus panoráma, kemény ütemek, alkonyattól kora estig JumoDaddyvel, Magyarország egyik ikonikus kilátójában! Hallgass rá a Petőfi Rádió különleges mixére online, csütörtökön - és nézd hozzá a fantasztikusan hangulatos képeket is a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján és Facebook oldalán! Elektrik PANO - az Elektrik multi-szenzoros különkiadása a Petőfi Rádió online felületein - évente négy különleges alkalommal! Első adás: március 31, csütörtök, 21.00.

Csütörtök este magasra tesszük a lécet - vagyis a keverőpultot! A Petőfi Rádió új produkciója kedvéért, JumoDaddy, egy 43 méter magas kilátó pár négyzetméteres tetején játszott - de nem közönség, hanem 2 drón és négy kamera előtt!

Ha kíváncsi vagy, hogy jut el a bass-tól a house-on át a dubstep-ig egy órában Gáspár - míg az alkonyból naplemente, demerung, majd kora esti sötétség lesz - csekkold csütörtökön a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján!

Magic Hour / Dämmerung

Pár percig tartó különleges időszak naplementekor vagy napfelkeltekor,  mikor a fényviszonyok gyorsan és markánsan megváltoznak. A narancs ragyogástól a teljes sötétségig, vagy tiszta kékig  tartó pár perc a filmfelvételeknek egészen speciális atmoszférát kölcsönöz.

A Petőfi Rádió Facebook oldalán is követheted a PANO-t - csütörtök este 21.00-től!

A műsor szerkesztője Kovács Jeromos és Győri Dániel. 

"Szerettük volna megmutatni, hogy az elektronikus zene és Magyarország különleges helyszínei - olyanok, amelyeken még nem játszott DJ -  nagyon érdekes módon tudják kiegészíteni egymást - meséli a műsorról Jeromos. -  Az elektronikus zene repetitív szekvenciái és a természeti környezet organikus mintázata nagyon izgalmas össz-szenzoros élményt adnak. És ha mindehhez még társulnak az alkonyi fényviszonyok: az egészen egyedülálló."

Minderről magad is meggyőződhetsz, ha megnézed az első Elektrik PANO-t a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján vagy Facebook oldalán csütörtök este 21.00-től .

Az Elektrik PANO magával ragadó alkonyi varázsát 2022-ben, még háromszor élvezheted! Izgalmas és különleges helyszínekről jelentkezünk majd egy-egy Elektrik Dj-vel – és Magyarország lélegzetelállító látványosságaival!

Ha kíváncsi vagy a kulisszatitkokra: a műsor készítéséről és a további tervekről az első Elektrik PANO Dj-jei, JumoDaddy és Jeromos további részletekkel szolgálnak majd szombat este, az M2 Petőfi TV Nézzünk Szét! c. műsorában!

Elektrik PANO - az Elektrik különleges, multi-szenzoros kiadása a Petőfi Rádió online felületein évente négy alkalommal! Első adás: március 31, csütörtök, 21.00.