Most szól:
Vezeti:
2022.04.03. Vasárnap 22:11

STILÓ- Keresztes Ildikó, Fink Evelin

Vajon miért érzi  magát erősen önazonosnak az, aki feketét visel? És miért feketében a legmerészebb Keresztes Ildikó? Mik lapulnak az ismert színész-énekes gardróbjában, hogyan választ ruhát hétköznapokra és hogyan fellépésre vagy alkalomra? És hol találkozik az ízlésük egyik kedvenc tervezőjével, Fink Evelinnel? STILÓ- Keresztes Ildikó, Fink Evelin. M2 Petőfi TV, hétfő, 20:40.

Keresztes Ildikó bátor, extravagáns, határozott és vagány nő - nem csak a színpadon!  A hétköznapi ruhái is hasonlítanak azokra, amelyekben fellépni látjuk....persze próbára délelőtt legszívesebben ő is melegítőben menne.... Vajon hogyan válogatja össze ruhatára fő darabjait?

Mit lehet kezdeni azzal, ha az ember a covid-időszak kényszerű nyugalmában felszedett pár kilót? Mennyire változtatja ez meg az öltözködésünket? Egyszínű vagy álltamintás, fekete, műbőr ,koktélruha, tunika, hímzett farmer...mik az énekesnő kedvencei? Ééés: a cipők... Keresztes Ildikó hihetetlenül sokszínű cipőgyűjteményét is meglesheted Decsi Edittel - sőt, Ildikó még kedvenc parfümjeit is megmutatja a STILÓban!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ildikó Keresztes (@keresztesildiko_official) által megosztott bejegyzés

Fink Evelin 2012-ben hozta létre saját márkáját. Különleges kollekcióiban merész és karakteres fazonokkal kápráztatja el közönségét. Védjegyévé vált mára a szélsőségek fúziója: anyaghasználatban és a formavilág terén is. Keresztes Ildikó szereti Evelin ruháit, és  mint meséli, házibulijait is.

Evelin eleinte csak rendelésre készített személyre szabott ruhákat, de idén ready-to-wear kollekciót tervezett, melyet kisszériában gyártanak majd. Már a kollekció tervezésénél szabászatilag és gyártás-technikailag is a célhoz igazodott. Vajon mit talál a kollekcióban Ildikó?

És persze most sem maradtok Stílustippek nélkül: fókuszban ezúttal: a magassarkú! Mit ajánl Fanni és Csenge?

STILÓ - Keresztes Ildikó, Fink Evelin. M2 Petőfi Tv, hétfő 20.40.