Most szól:
Vezeti:
2022.04.08. Péntek 14:15

Én Vagyok Te! - Böbe, Chain Bridge Pop, Fman x FollowTheViolin

Stíluskeresgélő - leginkább-talán--pop-szám, elektronikus downtempo, meg egy loopertechnikával készült - szerzője szerint – egyszerű-de-nagyszerű darab az Én Vagyok Te! játékában. Vajon kinek mi adja fel a leckét? Én Vagyok Te! - Böbe, Chain Bridge Pop, Fman x FollowTheViolin. M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20.40.

A frisslemezes BöbeMolnár Tibi  és Farkas Izsák - vagyis Fman és Followtheviolin - és a Chain Bridge Pop. Az Én Vagyok Te! adásában igazi átdolgozás-doyenek érkeznek - és meglepetés-cunamival kápráztatja el egymást! Mindenki olyat kap, amire egyáltalán nem számított!

A frisslemezes Böbe számára ismerős érzés más dalával dolgozni! Böbe  zseniális feature partner, és coverekben is szuper!

@bobemusicofficial Annyira imádom ezt a dalt 🥺 Legyen még ilyen típusu cover? 🎹🤔 #BÖBE #tiktok #myteasgonecold ♬ eredeti hang - BÖBE

A játékba egy tiltott szerelemről szóló dallal érkezik - azt mondja, szívesen hallaná kicsit alti- rockosabb verzióban....vajon ilyen készül majd belőle?

Farkas Izsákot - aka FollowTheViolin -  eddigi munkássága alapján leginkább ezerarcúként lehetne jellemezni. A klasszikus zenei végzettségű hegedűs volt egyszerre a gyerekek kedvence  a Búgócsiga Zenede frontembereként -  és persze an agyobbaknak is ad hallgatnivalót az  InFusion Trio hegedűseként. Izsák munkái zeneileg sokszínűek - és átdolgozásokat is gyakran tartalmaz a repertoár.

@followtheviolin #foryou #foryoupage #fyp #comedy #voice #michaeljackson #elvis #jamesbrown #freddiemercury ♬ SLAP A MUSICIAN hi you should follow livelans - Paper Cutout

Molnár Tibi munkássága is minden, csak nem egysíkú:  is ismerjük mint Trap Kapitányt - a  Tha Shudras frontembereként - vagy FMan ként szólóban is. Énekes is és beatboxos is - de hallottunk már esztrádot is tőle, sőt énekelt már gyerekdalt is - pl. az Én Vagyok Te! első adásában.

A játékba - Tibi megfogalmazása szerint - egy egyszerű-de-nagyszerű loopertechnikával készült dalt hoztak. Vajon az átdolgozó megelégszik az egyszerűséggel? Vagy kicsit bonyolít majd rajta?

Chain Bridge Pop- os Hajdu Erik is egészen jó áthangszerelésben: nemrég  FRISS stúdiójában játszotta el egy szál gitáron a Hazavárlak c. számot.

Biztosan a zenekarral együtt is csodákra képes!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chain Bridge Pop (@chainbridgepopzenekar) által megosztott bejegyzés

A játékba egy pozitív töltésű korai számot hoznak - amit nagyon szeretnek. Vajon milyen érzés lesz mástól - máshogy  hallani? Vajon az Én Vagyok Te! ezúttal kinek hogyan adja fel a leckét?

Én Vagyok Te! - Böbe, Chain Bridge Pop, Fman x FollowTheViolin. M2 Petőfi Tv, csütörtök, 20:40.