Most szól:
Vezeti:
2022.04.26. Kedd 15:11

Én Vagyok Te! - Kaukázus, Nene, Buzás Bence

Három markánsan különböző előadó – három ismert sláger – három egyedi megoldás! Az Én Vagyok Te! játékában lesz időutazás, szerelem, csalódás, melankólia - és rengeteg energia! Mennyire nehéz úgy nyúlni egy slágerhez, hogy az eredeti rajongói az átdolgozást is kedveljék? Vajon hogy boldogul egymás dalával a Kaukázus, a Nene és Buzás Bence? Én Vagyok Te! - Kaukázus, Nene, Buzás Bence. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40!

A Kaukázus egy olyan slágerét hozta el a játékba, amelyet könnyű akár egy szál gitárral is eljátszani. Hagyománya is van mostanra a feldolgozásának:  a zenekar kapott levelet - és linket -  már gimisektől is, hogy a dalt még a 3.c is elénekelte...

Janó el tudná képzelni bluesban, soulban - de akár egy asszonykórus előadásában is! Vajon tényleg szinte mindent elbírna a dal? És mit választ az, aki majd megkapja?

Orsovai Reni igazán örült, mikor megtudta, melyik dallal fog dolgozni a Nene! De vajon mennyire lehet adaptálni az eredetit saját viszonyaikra - akkor, ha az eredeti történetesen egy ismert sláger? A fiú/lány énekhangnál kezdődik a  feladat...

Emellett persze a Nene játékba hozott dala is izgalmas: szintén ismert sláger, energikus mégis melankolikus, gitárcentrikus popdal. Vajon mennyire bírna mondjuk egy markánsabb áthangszerelést?

Buzás Bencének is feladja a leckét az Én Vagyok Te! játéka! Slágert kell átdolgoznia, amely az eredeti szerző (zenekar) kedvenc száma egyébként...örül a feladatnak - de vajon hogy sikerül megoldania? A saját dal pedig, amit bedob a játékba egy kicsit depis, szerelmes trap-szám. Az a dal, amelyre Bence a legbüszkébb...vajon a generációs különbségek ellenére megbirkózik majd vele az, aki kapja?

Csütörtökön minden kiderül!

 

Én Vagyok Te! - Kaukázus, Nene, Buzás Bence. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40!