Most szól:
Vezeti:
2022.05.03. Kedd 16:30

Én vagyok Te! - Fatal Error, Szekér Gergő, Abigél

Mi a közös egy pókemberes UNO pakliban, egy madárban és egy csokor ünneplő művirágban? Ami a grunge-ban, a folk-popban és az alti-rockban! Mind szerephez jutnak csütörtökön este az Én vagyok Te! játékában!! Légy ott te is - és minden részletre fény derül! Én vagyok Te! - Fatal Error, Szekér Gergő, Abigél. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.

Hány fős zenekart tud megfelelően leképezni egy egyszemélyes énekes-dalszerző? Az Én Vagyok Te!  e heti fordulójában Szekér Gergő biztosan meg kell, hogy sokszorozza magát - vagy olyan átdolgozást kell írnia, amely jól szól egyszemélyes előadásban is....Vajon melyik dalt nyeri meg?

Az Abigél egy olyan dalt hozott a játékba, amelynek a címe a hajdani munkacíme maradt. Egy pókemberes UNO kártyapakli a cím ihletője. Várallyay Benedek azt mondja, hogy ha neki kellene átdolgoznia,  a basszustémába kapaszkodna. Vajon az átdolgozó is ezt választja majd?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Abigél (@abigelofficial) által megosztott bejegyzés

A Fatal Error dalának átdolgozott verziójához majd egy olyan zenésznek is lesz köze, aki jó kapcsolatot ápol a bandával: két tag  esküvőjén  is volt DJ. A játékba hozott dal egyébként arról szól, hogy az embernek, mint társas lénynek mennyire nagyon szüksége van arra, hogy megossza másokkal bánatát vagy örömét... Vajon az átdolgozó számára is ez lesz a dal lényege? Vagy  máshonnan közelít?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fatal Error (@fatalerrorzenekar) által megosztott bejegyzés

Csütörtök este minden kiderül!

Én Vagyok Te! - Fatal Error, Szekér Gergő, Abigél. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.