Most szól:
Vezeti:
×
2022.05.17. Kedd 09:32

KiberMa - eFootball, kiberbiztonság, Gotham Knights

A KiberMa 201. adásában igazán változatos az étlap: lesz új eFootball Keresztes Hunorral, kiberbiztonság a ViVeTech-hel - és játék, játék, játék! KiberMa, M2 Petőfi Tv, szerda, 20.40.

A KiberMa  adásában Keresztes Hunor  - az egykori Pes, most már eFootball magyar válogatott játékosa - látogat el hozzánk abból az apropóból, hogy végre kijött a játék várva várt 1.0-ás verziója! Endrével kicsit átveszik az alapvető legfontosabb tudnivalókat, funkciókat.

A 100%ban magyar tulajdonú ViVeTech  vezérigazgatójával, Márton Miklóssal beszélgetünk az egyedi fejlesztésű nagyvállalatok és állami struktúrák megóvására alkotott kibervédelmi szoftverükről. Milyen előírásoknak kell ilyen esetekben megfelelni, és milyen fenyegetések merülhetnek fel?

És jönnek az infotech világ hírei: megnézzük a Nintendo független játekfejlesztői bemutató legérdekesebb, közeljövőben megjelenő játékait, többet megtudtunk a Gotham Knights-ról, jövőre csúszik a Starfield, már biztosan szakít a Fifa és az Electronic Arts, valamint januárban érkezik a Dead Space remake.

KiberMa - M2 Petőfi Tv, szerda, 20.40.