Most szól:
Vezeti:
2022.05.31. Kedd 09:28

KiberMa - Apex Legends - a parkban!

Hogyan vásároljunk okosan konzolt - és hogyan kerüljük el a hamisítványokat? Milyen az Apex Legends battle royale módban - és milyen volt (lehetett - lehetett volna) az inkvizítorok élete - egy alternatív vallástörténeti játék készítői szerint? KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.

A KiberMa  adásában kipróbáljuk milyen is egy igazi konzol hamisítvány_ ugyanis a PS5 után megérkezett a GS5 - avagy vigyázzunk mielőtt netes vásárlásra adjuk a fejünket, ha nem akarunk pórul járni!

Az Apex Legends az egyik legnépszerűbb ingyenes battle royale játék, és bár már eddig is minden konzolra és számítógépre kijött, mobiltelefonon eddig nem játszhattunk vele. Tartsunk Endrével a parkba, és próbáljuk ki a friss levegőn, hogy sikerült a telefonos verzió.

A tavalyi év egyik legjobb családi játéka volt a Super Mario 3D World, nézzük meg milyen élményt nyújthat ha most vetnénk bele magunkat a zöld csillag keresős kalandokba! Végre egyre többet tudunk a Jedi Fallen Order folytatásáról, rengeteg új Star Wars és videojáték adaptáció sorozat érkezik, Alternatív vallástörténet az  I, the Inquisitor-ban, Top Gun tartalom jött a Flight Simulator-ba, valamint szeptemberben érkezik a Gollum!

KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.