Most szól:
Vezeti:
2022.06.08. Szerda 10:02

KiberMa - Pac Man - minden mennyiségben!

Hibridautó-teszt, Flight Simulator próba valódi pilótákkal - és Pac Man minden mennyiségben! KiberMa - M2 Petőfi Tv, szerda, 20:40.

A KiberMa adásában kipróbálunk egy vadonatúj öntöltős hibrid autót, amely annak ellenére, hogy akkora, mint egy kisméretű SUV, hasonló számokat tud produkálni fogasztás terén, mint korábban a leghatékonyabbnak tartott hibrid típusok.

A Top Gun: Maverick, Tom Cruise legújabb filmje hatalmas siker a mozikban és ennek köszönhetően kijöttek új küldetések a Microsoft Flight Simulatorhoz is. Mi mást is tehetnénk, mint ismét meghívunk, ezúttal ráadásul kettő pilótát is. Nézzük, hogy igazi hozzáértő szemmel, hogy tetszett.

Ki ne ismerné a Pac-Mant, hiszen minden idők egyik legismertebb videójátékos karakteréről van szó, de az elmúlt évtizedekben számtalan más játékban is tiszteletét tette Pac-Man, mint karakter, mint például platformjáték, Tetris, vagy hasonló más elvetemült ötlet. Most kipróbálhatjuk a Pac-Man Museum + című játékban az összes megjelent korábbi részt.

KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.