Most szól:
Vezeti:
2022.06.14. Kedd 08:24

KiberMa - sztárparádé a Comic Con-on!

A Comic Con igazi sztárparádéval lepte meg a rajongókat - a KiberMa pedig interjúzhatott Christopher Lamberttel, John Rhys-Davies-szel és Spencer Wilding-gal! KiberMa - M2 Petőfi Tv, szerda, 20:40!

A KiberMa mai adásában kilátogatunk az első magyarországi Comic Conra, ahol nem kisebb sztárokkal beszélgetünk, mint a Gyűrük ura Gimli-je, vagyis John Rhys-Davies vagy maga a Hegylakó Cristopher Lambert. Sőt a Zsivány Egyes Darth Vader-e, Spencer Wilding is válaszol néhány kérdésünkre. A sztárok A Comic Con-on a rajongókkal is fotózkodtak!

A Comic Conon ezen kívül elkezdődött Counter Strike GO és efootball magyar esport válogatott kiválasztásának folyamata is, a szervezőkkel és játékosokkal beszélgetünk a rangos eseményről.

Kipróbáltunk már több különleges módon megtervezett, kivitelezett elektromos vagy hibrid autót műsorunkban, de a nyári szünet előtt igazi csemege látogat el hozzánk, ugyanis egy hidrogén hajtású autót próbálunk ki Budapest utcáin, és elmélkedünk egy kicsit a lehetőségeiről.

Végül kipróbáljuk a The Quarry címre keresztelt játékot, amely a 90-es évek, nyári táboros ijesztgetős filmjeinek hangulatát ígéri a játékosnak, lássuk milyen sikerrel.

KiberMa- M2 Petőfi Tv, szerda, 20:40!

cover: Budapest Eye