Most szól:
Vezeti:
×
2022.06.20. Hétfő 13:33

Légy ott a VOLT-on a Petőfivel!

Légy ott velünk a VOLTon! Izgalmas tartalmakkal várunk a Petőfi Rádióban, a Petőfi TV-n és online! Részletek a cikkben!

A VOLT fesztivál idén igazán menő headlinerekkel vár Sporonban június 21 és 25 között! Már a nyitónapon itt lesz a MUSE!  A zenekar augusztus 26-án jelenteti meg új lemezét,a Will of the Pepole-t - a VOLT koncerten már biztosan játszanak pár dalt erről is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MUSE (@muse) által megosztott bejegyzés

Második nap The Killers! A zenekar tavaly jött ki a hetedik stúdióalbummal,  a Pressure Machine-nel -  amelynek nemrégiben kiadták a deluxe változatát is. A zenekar hatalmas lendülettel turnézik idén nyáron, a legrangosabb fesztiválokon lépnek fel - a VOLT-ra Milánó és a stockholmi  Lollapalooza közt ugranak be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Killers (@thekillers) által megosztott bejegyzés

Június 23-án fellép a Bring Me the Horizon és Yungblud is! Dominic Richard Harrison is őszre, szeptember másodikára ígér új lemezt - a harmadikat - de remélhetőleg már most meglepi valami újjal a közönséget!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YUNGBLUD (@yungblud) által megosztott bejegyzés

Június 24: Sum41! A 26 éve aktív kanadai rockbanda Skandinávia és Németország közt áll meg a VOLTon - elhozva a hamisítatlan Sum41 koncerthangulatot!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SUM 41 (@sum41) által megosztott bejegyzés

A zárónapon pedig a Pendulum lép fel! Az ausztrál drum and bass banda idén 20 éves. Utoljára tavaly nyáron jelentettek meg EP-t, az Elemental-t - de a járványidőszak miatt ezzel az anyaggal most tudnak Európában turnézni. Hatalmas buli várható a VOLT-on!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pendulum (@pendulum) által megosztott bejegyzés

A Petőfivel te is ott lehetsz a VOLTon! A Rádióban minden nap Mencseli Dóri és Fekete Laci jelentkezik majd interjúkkal - június 21-22-23-án 20 és 21 óra között, hétvégén pedig 19 és 21 óra között. Június 21-23 között emellett élő bejelentkezéseket hallhatsz majd tőlük 18 és 20 óra közt Szikora Tominál, 24-25-én pedig Majoros Rita műsorában - hogy ráhangolódhass az estére!

A Hajógyár Petőfi Színpadon pénteken és szombaton a Petőfi Elektrik rezidens, és a Rádióhoz kötődő DJ-i  játszanak majd: ott lesz Izil,  Yeromos, Peter Makto, Jay Lumen és SanFranciscoBeat is!

A fesztiválról interjúkkal és helyszíni riportokkal jelentkezik majd esténként a FRISS és a Nézzünk szét! - Csiti visz el a legizgalmasabb helyszínekre. Az eseményeket követheted a Rádió és a Tv social felületein is: figyeld az Instagramot, a TikTokot és a Facebook-ot - és garantáljuk a fesztiválhangulatot!

 

Légy ott a VOLTon a Petőfivel - a Rádióval, a Tv-vel és online! Június 21-25-e között irány Sporon!