Most szól:
Vezeti:
×
2022.06.24. Péntek 18:08

Elektrik Masterclass - Sobek

Az Elektrik Masterclass a Petőfi Elektrik részeként hazánk legelismertebb, legtehetségesebb DJ-it mutatja be. Minden meghívott vendég egy-egy kiemelkedő mestermunkával, egyszerre összegző és a jövőbe mutató mixszel készül, melyet többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal ellátott stream-en keresztül is közvetítünk élőben péntek esténként. Harmadik adás: Sobek! Június 24., 22:00, Petőfi Rádió!

A Petőfi Elektrik új,  Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod live stream-en péntek este. A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik majd a Dunán úszó stúdiónkban - és nem akármit hoznak magukkal: csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba!

A Masterclassban: Sobek

Az egyiptomi krokodilistentől kölcsönvett Sobek név mögött egy budapesti dj-producer áll, aki a 2000-es évek elején kóstolt bele először az elektronikus zenék világába. A változatos stílusú lemezek gyűjtése mellett az idők során egyre inkább a house különböző irányzatai felé sodródott, szettjeiben ma is meghatározóak a törzsi ritmikák, és a szofisztikáltabb hangzások.

Az utóbbi években producerként is komoly sikereket elérő Sobek zenéit rendszeresen játssza az elektronikus előadók krémje, mint Pete Tong, Ame, Dixon, Black Coffee, Solomun vagy a Keinemusik csapat, a hazai klubok és fesztiválok teljes spektruma mellett pedig a világ számos pontján is folyamatosan turnézik. A Citymatiné és az Aether klub rezidense, valamint a 2021-ben indult Complaint Kulture kiadó alapítója.

Elektrik Masterclass - Sobek -  június 24-én a Petőfi Rádióban - és a Rádió social felületein - 22.00-tól!