Most szól:
Vezeti:
2022.06.30. Csütörtök 10:49

Balaton Sound - első nap!

Tegnap elstartolt a Balaton Sound! A Petőfivel Te is ott lehetsz! A FRISS minden nap tudósít a legizgalmasabb koncertekről, fellépésekről, az online csapat a Facebook-on, az Instagramon és a TikTok-on informál a legfrissebbekről! Dobd be magad a nyárba - a Petőfivel!

A Balaton Sound idén is várja az elektronikus zene szerelmeseit! A FRISS stábja az elsők közt érkezett meg a  helyszínre!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M2 Petőfi TV 🎵 (@petofitv) által megosztott bejegyzés

Decsi Edit már délután körbejárta a fesztiválhelyszínt Koszta Marcival!

A White Stage-en táncoltatta meg a fesztiválozókat a tehetséges női DJ, Avika (Mravik Gabriella)! A FRISS-sel te is ott lehetsz a bulin - sőt,  Edit  azt is megtudta Avikától, hogy pontosan melyik művészneve milyen produkciót takar!

A Balaton Soundon lépett fel tegnap az Analog Balaton is - akik ma debütálnak online a PetőfiLIVE koncertsorozatban! Edit Ákossal és Abával is beszélt a Soundon:

A FRISS és a Petőfi ma is vár a legfrissebbekkel a Soundról - az Analog Balaton LIVE stúdiókoncertjét pedig este 20.00-tól láthatod a Rádió Youtube-on és a Facebook-on.  Az esemény alkalmából a srácok exkluzív interjút is adtak nekünk, amelyet itt találsz.

Légy ott a Balaton Sound-on a Petőfivel! Kövesd a social csatornáinkat a legfrissebb tartalmakért - és nézd a FRISS-t, amelyben Edit és Marci beszámolóit láthatod napról napra!

Dobd e magad a nyárba - a Petőfivel!